Mirta, Ziedīte

Ieskats kluba \"Kefīrs\" jubilejas pasākumā

„Tie, kas netiek „Pienā”, iet uz „Kefīru”” – stipri novecojis tautas „sakāmvārds”! Katram „piena produktam” ir sava dzīve, stils un auditorija.

Veselas divas dienas - 20.un 21.augustā – „Kefīrā” lijis šampanietis, rums ar kolu, viskijs ar ābolu sulu, citi klubīgi dzērieni un ne miņas no rūgušpiena - piedzīvojis viena gada un viena mēneša jubileju, klubs liekas no jauna uzplaucis un atdzīvojies.

Jā, un, starp citu, arī paplašinājies – uz svētku laiku noīrētā lielā baltā blakustelpa tā arī laikam paliks „Kefīra” īpašumā, tā kā deju grīdas platība nu ir krietni pieaugusi.

Par to, lai kluba viesi aktīvi iemēģinātu jauno telpu, divas naktis rūpējās vesela dīdžeju un akustisko mūziķu plejāde: Gacho, Ella, Z-Scars, Otra Puse, Musiqq, Gatis Rozenfelds un citi; to vidū par neapstrīdamu čempionu kļuva nacionālā futbola „himnas” autors, kačātājs un dižais „varētājs” Gacho – kurš gan cits?!

Lielo likmi vakara organizatori lika uz Lietuvas pazīstamāko hip-hopa dīdžeju Mamania, taču patieso dejotprieku atmodināja Arnis Bikšus jeb DJ Bigshuzz – savulaik nosolījies piebremzēt ar alkoholu, tagad kaifu, kā redzams, ķer lielākoties no mūzikas un „uzsēdina” uz tās arī Rīgas zelta jaunatni!

Otrajā svētku naktī Bikšus pozitīvo stafeti pārtvēra traki aktīvais un atraktīvais Get Dizzy jeb īstajā vārdā Mārtiņš Klucis - kopā ar viņu „Kefīra” pasākumu organizatore un vadītāja, jaukā Alise Elisone sagādāja kluba viesiem patīkamu pārsteigumu, nodziedot trīs populāru dziesmu miksu: kas zina, varbūt pēc kāda laika redzēsim uzlecot jaunu zvaigznīti pie Latvijas šovbiznesa debesīm? 

Jaunākie raksti