Līksma, Bārbala

\"Mākslas dienu” modes skate Berga Bazārā

Tā nu ir sanācis, ka šajā karstajā vasarā Berga Bazārs patīkamu atpūtas vietu topā atrodas otrajā godpilnajā vietā uzreiz pēc Jūrmalas. Kvartāla iekšējais aristokrātiskums, akmens arku paslēptuves, smalkie veikali un āra kafejnīciņas ir īsta oāze trokšņaino un putekļaino centra ielu vidū.

Zinot, uz kāda biezuma maciņu tas viss ir orentēts, nemaz nenobrīnījos, saņemot savā e-pastā ielūgumu uz „Berga Bazāra MAKSAS dienām” -  kurš teicis, ka visas labās lietas ir par velti?!

Kad pašā ielūguma tekstā burtiņš „L” tomēr atradās, izrādījās, ka BB rīko atvērto durvju (vārtu? arku? hmm...) dienu ar elegantu mākslas piesitienu, kas tik ļoti piestāv tā stilam.

Oriģināli vides rotājumi priecēja BB apmeklētāus jau no paša rīta. Vakaru ieskandināja Laimis Rācenājs, izklaides un loteriju piesolīja pasākuma vadītājs Eduards Švāns, un tad jau bija laiks vakara „naglai” – lielajai modes skatei, kurā apvienojās visi BBazāra latviešu dizaina „butiki”.

Tā kā viesi jau laicīgi iestiprinājās ar Rīgas Melnā Balzāma upeņu graķīšiem plus salona KLASE uzsaukto šampanieti, gar acīm metās vēl raibāks, nekā, iespējams, bija īstenībā uz „mēles”.

Jaunākie raksti