Alīna, Sandris, Rūsiņš

Piedalies un laimē ielūgumus uz lielāko skaistumkopšanas izstādi Baltijā \"Baltic Beauty World 2010\"

No 7. līdz 26.oktobrim portāls Svetkulaiks.lv sadarbībā ar Baltic Beauty World aicina piedalīties konkursā un laimēt 2 ielūgumus uz lielāko skaistumkopšanas izstādi Baltijā "Baltic Beauty World 2010"!

Lai piedalītos konkursā, atbildi uz zemāk minēto jautājumu nosūti (līdz 2010.gada 26.oktobrim). Konkurss noslēgsies 27. oktobrī, kad arī tiks izlozēti un paziņoti 3 laimīgie, kas saņems ielūgumus divām personām.

Jautājums: Kuru gadu pēc kārtas Ķīpsalas hallē notiek izstāde "Baltic Beauty World"?

Baltijas apvienotais skaistumkopšanas projekts “Baltic Beauty World 2010” notiks no 29. līdz 31. oktobrim. Trīs dienu laikā Ķīpsalā apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem produktiem un aktuālākajām skaistumkopšanas tendencēm, saņemt profesionāļu konsultācijas, kā arī vērot interesantas un aizraujošas frizieru, kosmetologu, grima mākslinieku un nagu skaistumkopšanas speciālistu sacensības un konkursus, iedvesmoties un baudīt skaistuma svētkus!

Izstādē vairāk nekā 220 kompānijas piedāvās produkciju no 37 pasaules valstīm – gan profesionālo kosmētiku un aprīkojumu, gan plaša patēriņa produktus, kā arī konsultēs, apmācīs un informēs par jaunumiem skaistumkopšanas nozarē.

Jaunākie raksti