Alīna, Sandris, Rūsiņš

Laimē unikālas 3 WIND KNOTS rotas!

Svetkulaiks.lv jaunumiem nu ir iespējams sekot līdzi arī www.draugiem.lv/svetkulaiks.lv, kur jau pirmajās dienās par portāla Svetkulaiks.lv draugiem ir pieteikušies vairāki desmiti sekotāju. Esam nolēmuši sarīkot nelielus svētkus mūsu draugiem. Nākamos mēnešus izlozēsim kādus no draugiem, kuri saņems patīkamas dāvanas no Svetkulaiks.lv atbalstītājiem.

Šajā mēnesī pirmie laimīgie tiks izlozēti 10. aprīlī un dāvanā saņems unikālas autores un dizaineres Sigitas Trukšānes darinātas rotas no viņas jaunās kolekcijas "Es lūdzu...".

Kļūsti par mūsu draugu un sagādā sev svētku laiku!

Apvienojot profesionālo pieredzi un zināšanas par dizainu un modi, Sigita radīja rotas, kas iedvesmo tuvoties un sasniegt savus sapņus. Iesākumā šīs rotas Sigita nēsāja pati un dāvināja saviem draugiem. Redzot, cik lielu prieku tās sagādā tuviniekiem, Sigita nolēma izveidot rotu zīmolu "3 wind knots" un ar tām iepazīstināt plašāku auditoriju. "3 wind knots" rotas sniegs mīlestību, laimi, veiksmi, prieku, spēku, sargās, iedrošinās un ienesīs nedaudz brīnumu nēsātāja dzīvē! Rotas ir lielisks veids, kā  motivēt un iedvesmot sevi uz nozīmīgu mērķu un sapņu sasniegšanu. Iepriecināt draugu vai tuvu un mīļu cilvēku - kristībās, kāzu dienā, dzimšanas dienā un citos svētkos, vai vienkārši pateikt kādam, cik svarīgs mums viņš ir.

Vairāk par mākslinieces rotu kolekcijām: www.3windknots.com

Jaunākie raksti