Alīna, Sandris, Rūsiņš

„Bērnu vasara Mellužu estrādē’ 2015”

„Nevis pasīva vērošana, bet aktīva līdzdarbošanās visai ģimenei kopā!” - ar šādu devīzi 2015.gada 7.jūnijā plkst.11:00 Jūrmalas Kultūras centrs aicina uz Bērnu vasaras sezonas atklāšanu Mellužu estrādē.

Jau sesto gadu visas vasaras garumā katru svētdienu no plkst.11:00 – 13:00 Jūrmalas zaļajā sirdī - Mellužu parkā iespējama ģimeniska un jautra brīvā laika pavadīšana. Rotaļas ar pasaku tēliem, sporta spēles, radošās darbnīcas u.c. izklaidējošas un attīstošas aktivitātes, kurās bērni un viņu ģimenes locekļi iesaistās un darbojas visi kopā.

7.jūnijs -  Sezonas atklāšana ar muzikāliem Disneja varoņiem Tīģeri un Mikiju.

14.jūnijs – Drosmes un veiklības atrakcijas ar aktīvās atpūtas instruktoru Valdi. Leļļu meistardarbnīca un improvizācijas teātris“ Lelles par šķirošanu” kopā ar
biedrību  "homo ecos”.

21.jūnijs – Līgo svētku radošā darbnīca „Salmu lietas” kopā ar Tukuma salmu muzeja māksliniekiem Kristīni un Juri Rītiņiem.

28.jūnijs – Jauno satiksmes dalībnieku diena. Stafetes un pārbaudījumi kopā ar CSDD. Leļļu meistardarbnīca un improvizācijas teātris“ Lelles par šķirošanu” kopā ar biedrību  "homo ecos”.

5.jūlijs – Liepājas ceļojošā leļļu teātra izrāde.

12.jūlijs - Drosmes un veiklības atrakcijas ar aktīvās atpūtas instruktoru Valdi.

19.jūlijs – Izjāde ar ponijiem no sporta kluba „Imakas.”

26.jūlijs – Rotaļas ar muzikālo Disneja varoni Gūfiju.

2.augusts – Piepūšamā atrakcija „Krokodils.”

9.augusts  - Jautrā sporta diena.

16.augusts – Lielā spēļu diena kopā ar galda un brīvdabas spēļu instruktori Munisi

23.augusts – Biedrības „Latvijas Platforma attīstības Sadarbībai” interaktīvā telts ar radošo darbnīcu pieaugušajiem un bērniem, filmu demonstrēšanu, galda spēli un interesantu izstādi.

30.augusts – Sezonas noslēgums. Izrāde bērniem „Čučumuižas vasaras raibumi”.

Jaunākie raksti