Alīna, Sandris, Rūsiņš

Pirms izvēlies – salīdzini: visi Latvijas interneta aizdevumi vienuviet

Mūsdienās, kad pieejamas tik daudz neskaitāmas iespējas, kā tikt pie papildus līdzekļiem savu finansiālo saistību nodrošināšanai, pieteikšanās aizdevumam var šķist kā īsts izaicinājums pat visprasmīgākajiem interneta lietotājiem.

Un ne tāpēc, ka nav no kā izvēlēties, bet tieši tāpēc, ka izvēle ir pārāk liela – ātrie kredīti, kredītkartes, kredītlīnijas, diennakts aizdevumi, aizdevumi ar sliktu kredītvēsturi – kā lai zina, kurš ir vispiemērotākais variants tieši jums? Un cik gan daudz jau nav savairojušies ātro kredītu sniedzēji Latvijā? Jūs zināt, ka jums ir vajadzīgi papildus naudas līdzekļi, ​​bet kredītdevēju piedāvājumi ir tik daudz, ka nezināt, pie kā ķerties un kuru izvēlēties? Arī saprast visus noteikumus un ar aizdevumiem saistīto terminoloģiju var būt visai sarežģīti. Ar ko sākt?

Šeit jums par labu palīgu var noderēt tiešsaistes kredītu salīdzināšanas portāls – compeuro.lv. Portāls, kas ikdienā sniedz palīdzību vairākiem simtiem savu apmeklētāju, lai palīdzētu tikt skaidrībā ar tirgū piedāvātajiem dažādu veidu aizdevumiem, sākot no personīgajiem aizdevumiem, hipotēku aizdevumiem un skaidras naudas aizdevumiem, ja jums ir sabojāts kredītvēsture. Compeuro spēs jums palīdzēt saprast, ko sagaidīt no aizņēmuma summas, neatkarīgi no tā, vai tā būtu 100 vai 5000 eiro apmērā (vai pat vairāk), un smalki pastāstīs arī par pašiem pakalpojumu sniedzējiem un viņu reputāciju Latvijas klientu vidū. Protams, izvēloties par labu ātrajam kredītam, vissvarīgākais ir pārliecināties, vai jūs ilgtermiņā varat atļauties tā atmaksu, jo, ja jūs nespēsiet sekot līdzi aizdevuma atmaksas noteikumiem, jums tiks uzliktas papildus soda naudas un nokavējuma procentu, kas varētu jūs novest tikai lielākās parādsaistības. Tāpēc lēmums par aizdevuma saņemšanu vienmēr ir jāpieņem ļoti pārdomātu un reāli izpētot savu finanšu situāciju un izvērtējot savas iespējas atmaksāt laikā.

Salīdzinot ātros kredītus ar compeuro.lv tiešsaistes vietnes palīdzību, jūs varat ātri uzzināt, pārskatīt un salīdzināt tādu svarīgu informāciju, kā piemēram:

- Kā ātrie kredīti varētu padarīt jūsu izloloto sapni par rītdienas realitāti;

- Kā īsākā laikā atmaksāt nelielu kredīta summu;

- Kādi ir aizdevuma ņēmēja vecuma ierobežojumi;

- Vai jums aizdevuma vietā tomēr labāk vajadzētu izvēlēties pirkumam nepieciešamās naudas summas iepriekšēju iekrāšanu;

- Kāda dokumentācija būs jāiesniedz, ja vēlēsieties pieteikties izvēlētajam aizdevumam;

- Kādu aizdevuma termiņu izvēlēties – īstermiņa: no pāris mēnešiem, vai ilgtermiņa: vidēji līdz pieciem gadiem.;

- Kurš kredīta tips ir visizdevīgākais;

- Vai kredīta vietā labāk atvērt kredītlīniju;

- Norādes uz aizdevēju oficiālajām mājaslapām;

- un daudzu citu ar aizdevumiem saistītu un noderīgu informāciju.

Compeuro komanda maksimāli cenšas izvairīties no jebkāda pārlieku sarežģīta tehniskā vai ekonomiskā žargona, lai pasniegtu aizdevumu salīdzināšanas rezultātus ātrā, vienkāršā un ikvienam skaidri saprotamā tabulā. Ja jums, piemēram, jāizvēlas kredīts 2000 EUR apmērā uz gadu – tagad jūs zināt, kur meklēt palīdzību, lai šādam kredītam atrastu īsto aizdevēju. Ar Compeuro portāla palīdzību jūs varēsiet izpētīt un atlasīt jums vispiemērotāko un labāko aizdevēju pēc neskaitāmiem parametriem, kā arī klāt pie šīs informācijas uzzināsiet visu, kas jums būtu jāzina par konkrēto, izvēlēto aizdevēju, tai skaitā, atsauksmes, ko par to ir snieguši citi klienti. Ja ar to jums vēl ir par maz – mājaslapas bloga sadaļa spēs apmierināt jūsu padziļināto interesi par dažādām norisēm finanšu pasaulē un to, kā savā ikdienā uzlabot personīgās mājsaimniecības finanšu situāciju. Compeuro bloga sadaļā finanšu raksti latviešu valodā tiek publicēti vairākas reizes nedēļā.

Jaunākie raksti