Mirta, Ziedīte

Atpūtai ar bērniem - labākie ūdens atrakciju parki Baltijā

Vasaru lieliski raksturo ne vien silti saules stari, bet arī ūdens prieki un jautras bērnu čalas visapkārt. Katrā ziņā vasaras beigas būs piemērots laiks, lai aizceļotu uz kādu no kaimiņzemju iespaidīgākajiem ūdens atrakciju parkiem, jo kārtīga izplunčāšanās, pie reizes nedaudz paceļojot, vairos pozitīvas sajūtas gan bērniem, gan viņu vecākiem!


Druskininku akvaparks Lietuvā - lielākais arī Baltijā
Atpūta Lietuvas kūrortpilsētā Druskininkos – tā ir iespēja apmeklēt 18 atšķirīgas pirtis, izbaudīt SPA procedūras, apmeklēt baseinus un ūdens atrakcijas, apmesties turpat hotelī un apmeklēt kafejnīcas un bārus vienuviet. Baltijas lielākais Druskininku akvaparks ir atvērts tikai kopš 2006. gada un ir pirmais ūdens atrakciju parks Lietuvā, nu jau piedāvājot ļoti plašu izklaižu klāstu. Šeit īpaši priekš maziem bērniem, kas vēl nevar traukties pa trubām, ir iekārtoti divi izklaides punkti:

- Kopā ar vecākiem mazuļi var priecāties „Marsa” bērnu baseinā  (tajā ir 15 cm sekls ūdens, dažādi mini slidkalniņi un citi ūdens objekti spēlēm).

-“Jautrajā kosmosa kuģī” bērnus pieskatīs un izklaidēs atrakciju parka darbinieki. Šajā krāsainajā un raibajā vidē katrs bērns atradīs sev interesantāko izklaidi kopā ar pārējiem bērniem. Šo izklaidi var apmeklēt bērni vecumā no 3-14 gadiem (jaunāki bērni var izklaidēties „Kosmosa kuģī” ar vecākiem). Starp citu, 3-14 gadīgajiem, apmeklējot Druskininkai parku un vecākiem pērkot biļetes uz ūdens un pirts izklaidēm, tiek garantēta vienas stundas izklaide „Kosmosa kuģī” par brīvu!
www.akvapark.lt

Vichy akvaparks Viļņā

Šo ūdens parku vizuāli var salīdzināt ar mūsu Līvu akvaparku, taču izklaides iespējas tajos atšķiras. Šī būs īstākā vieta ģimenes atpūtai ar jau pieaugušākiem bērniem, kuri nebaidīsies adrenalīna izaicinājumam, laižoties lejā pa daž-ne-dažādām trubām, piemēram, 115 m garumā! Piedzīvojumu kārie būs apmierināti, redzot daudzos ūdens izklaides objektus.
Bērniem tiek piedāvāta iespēja ūdens parkā nosvinēt neaizmirstamu dzimšanas dienu, izklaidējoties ar ūdens lielgabaliem Spēļu salā, dodoties pretī gravitāti izaicinošam Mauru kliedzienam, fantastiskiem viļņiem Delfīnu jūrā, traucoties ar kanoe ātrā un vējainā upē un citām atrakcijām.
www.vandensparkas.lt

Aura akvaparks Tartu
Ūdens centru „Aura” atklāja 2001. gadā un  tas ātri kļuva populārs ne tikai starp Tartu iedzīvotājiem, bet arī visā Igaunijā. „Auras” centra devīze ir pārstāvēt labāko piedāvājumu sportiskās izklaides jomā. Tajā ietilpst  apjomīgs baseins, izklaides pilns ūdens atrakciju parks, rehabilitācijas klubs,  sauna, gaismas terapija un kafejnīcas. „Aura” cenšas klientiem visu cauru gadu nodrošināt saules gaismu un enerģiju, kas vasarā nozīmē āra terases, bet ziemā speciālu gaismas terapiju iekštelpās. Viņu cenu politika, kā viņi paši saka, ir – nedārgs pakalpojums pārdod pats sevi!
www.aurakeskus.ee

Tervise Paradiis  akvaparks Pērnavā
Šis ir lielākais Igaunijas akvaparks - tajā novietots gan atrakciju parks, gan baseini, gan fitnesa  un aerobikas telpas, solārijs, teniss, boulings un citas sportiskās izklaides, kā arī kafejnīcas un SPA - hotelis.  Pieejamas arī somu pirtis un jogas nodarbības ūdenī, tā kā izklaides var atrast gan relaksējošas, gan sportiskas un izklaidējošas - apmierināti paliks visi.
Īpašais bonuss - SPA relaksācijas procedūra bērniem „Mans pirmais SPA” (relaksācija sāls istabā vai masāža ūdens gultā 15 minūtes, herbālo pērļu vanna, saldējuma kokteilis).
www.spa.ee

Izbaudīt ūdens atrakciju priekus tepat Latvijā var Līvu akvaparkā Lielupē (www.akvaparks.lv ) ,  Ventspils akvaparkā (www.akvaparksventspils.lv ) un Nemo āra atrakciju parkā Vaivaros (www.nemo.lv  ).

Jaunākie raksti