Alīna, Sandris, Rūsiņš

Liepājas Simfoniskā orķestra un solistu lielkoncerts \"Liepājai-385\"

18. marts liepājniekiem ir svētku diena, jo pilsētai šajā dienā apritēs 385. gadskārta. Kā jau dzimšanas dienai raksturīgs, iedzīvotājiem tiks piedāvāta bagātīga svētku programma.

Liepājas 385. dzimšanas dienai veltītais koncerts notiks 18. martā plkst. 19:30 Liepājas Olimpiskā centra Lielajā arēnā. Producents Guntis Kolerts sadarbībā ar Liepājas Kultūras pārvaldi un Liepājas Simfonisko orķestri uz šo koncertu ielūdzis māksliniekus, kam Liepāja ir ne tikai dzimtā vieta, bet pilsēta, kur mūzikas radīšanai ir labvēlīga aura.

Koncerts solās būt krāšņs un dzirkstošs kā svētku tosts. Kopā ar Liepājas Simfonisko orķestri uzstāsies solisti diriģenta Jēkaba Ozoliņa vadībā.

Uz aicinājumu muzicēt Liepājai veltītā koncertā atsaukušies Aivars Brīze, Zigfrīds Muktupāvels, Ance Krauze, Mārtiņš Freimanis, Jānis Grodums, Guntis Veits, Aivars Hermanis, Uldis Marhilēvičs, Ivo Fomins, Ainars Virga, Fēliks Ķiģelis, Andris Ērglis, Kristina Zaharova, Marts Kristiāns Kalniņš, Edijs Šnipke, Sigita Jevgļevska, Ieva Dreimane, Linda Rozentāle, koris „Laiks” (diriģente Ilzes Balode), kā arī nule SEB MUZIKĀLAJĀ BANKĀ popularitāti ieguvušais Liepājas duets Misiqq – Emīls Balcers un Marats Ogļezņevs.

Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā, bet Liepājā arī Olimpiskajā centrā, lielveikalā RIMI, 1. Rokkafejnīcā un Liepājas teātrī.

Jaunākie raksti