Jāzeps

Kalnciema kvartālā uzstāsies populārā Krievijas poproka grupa AloeVera

10. maijā Rīgā uzstāsies Krievijas grupa „AloeVera”. Tā būs jau otrā mūziķu tikšanās ar Rīgas publiku, kas notiks turpat – uz viesmīlīgās Kalnciema kvartāla brīvdabas skatuves (Kalnciema iela 35). Koncerta sākums plkst. 20.00, ieeja no 19.00. Ieeja brīva.

„Tieši pirms gada mēs pirmo reizi atbraucām uz Rīgu ar koncertu. Man teica: Rīga nedejo,” savus iespaidus stāsta grupas „AloeVera” soliste Vera Musaeļana. „Vai nu šie padomdevēji man meloja, vai arī viņi dzīvo citā Rīgā. Pavasarīgā Rīga ir kā radīta dejām un mīlestībai. Rīdzinieki pavasaros bez garām pārdomām bauda mūziku un labu garastāvokli. Mēs gaidījām atgriešanos. Mēs vēlētos sākt otro tikšanos tur, kur atvadījāmies pagājušajā reizē: tur, kur bija apskāvieni, brīvas kustības, jaunība, bezbēdība un mūzika.”

„AloeVera” mūzika – tas ir diskopops ar juteklisku sieviešu liriku, viņu koncerti - tā ir iekšējā brīvība, draivs un dejas. „AloeVera” koncerts – tā ir pusotru stundu ilga meistarklase par to, kā kļūt brīvam un mīlēt no visas sirds.

Pirms grupas „AloeVera” koncerta Kalnciema kvartāla viesus gaida tikšanās ar jauniem talantīgiem Latvijas mūziķiem – tango-džeza mūzikas virtuoziem, grupu „Tangoriginales”. Viņi atskaņos leģendāru tango meistaru – Oskara Stroka un Astora Pjacollas – skaņdarbus.

Pasākumu organizē mārketinga aģentūra PR LINIJA un Kalnciema kvartāls, atbalsta „Lielvārdes alus” un „Domenikss”.

„AloeVera” – tas ir elektropops krievu valodā ar ironiskiem tekstiem, enerģiskiem ritmiem un juteklisku vokālu. Septiņu gadu radošās darbības laikā grupa ir paspējusi laist klajā piecus albumus, uzņemt piecus mūzikas video, ierakstīt kopīgu dziesmu ar Zemfiru un amerikāņiem Brazzaville, uzstāties šovā „Vakara Urgants”, telekanālā „Dozdj” un uzspēlēt radiostacijas „Nashe Radio” ēterā, kā arī iekļūt žurnāla “Krievu reportieris” labāko dziesmu ar sieviešu vokālu topā, vairakkārt apbraukāt Krieviju ar koncertiem un kļūt par gaidītu viesi lielākajos mūzikas festivālos. Viss sākas ar ritma izjušanu un beidzas ar neprātīgām dejām, plašu līdzi dziedāšanu, līdzi lēkāšanu un laimi. 2012. gadā viņi no Urāliem devās uz Maskavu, lai iepazīstinātu ar savu mūziku, pierādīja, ka “dzīvajā izpildījumā” skan labāk nekā ierakstos un bija gatavi jauniem, skaistiem ierakstiem.

Jaunākie raksti