Vēsma, Fanija

5 idejas atraktīvām brīvdienām kopā ar kolēģiem

Arī šajā laikā uzņēmumi saviem darbiniekiem vēl aizvien cenšas organizēt korporatīvas ballītes, sporta spēles, ekskursijas un team building. Bet iniciatīvu var izrādīt arī darbinieki, noorganizējot atraktīvas brīvdienas saviem kolēģiem – negaidot lielo signālu no augšas.

Šoreiz Jums piedāvājam 5 idejas, kā pavadīt fantastiskus mirkļus kolēģu lokā, nešķiroties no lieliem naudas līdzekļiem, bet gan pieejot lietām radoši...

Vakariņas pļavā! Ja kādam no Jūsu kolēģiem vai Jums pašam ir lauku īpašums, tad to būs vieglāk izdarīt! Pļavas vidū atvest galdu, saklāt to ar baltiem galdautiem, skaistiem šķīvjiem, galda piederumiem utt. Visefektīvāk to darīt ir naktī, sveču gaismā. Protams, jāizvēlas ēdieni, kurus jāservē aukstus. Interesants vakars zem klajas debess ir garantēts.

Naksnīgā Vecrīga un velosipēds! Lai labi pavadītu brīvdienu vakaru Vecrīgā, ne vienmēr bāros un klubos ir jāatstāj ievērojama naudas summas. Nakts izklaides var būt arī lētas, piemēram, nelietojot alkoholu. Rīcības plāns pavisam vienkāršs! Apzvaniet savus kolēģus, noorganizējat katram pa velosipēdam un izlaižat nakts braucienā pa Vecrīgas bāriem, katrā vietā vien izdzerot pa suliņai. Turklāt, tagad arī Rīgā, tāpat kā daudzās citās Eiropas lielākajās pilsētās, ir pieejama velosipēdu īre pašā pilsētas centrā, kas šāda veida vakaru padara pieejamu arī tiem, kuriem velosipēds mājās nav. Beigās derēs arī naksnīga pelde kādā no Rīgas ezeriem. Un nākamajā dienā Jūs  jutīsies fantastiski, nebūs nedz galvas sāpes nedz sajūta, ka ballīte ir bijusi par garu...

Muzeju naktis un dienas kad nenotiek muzeju nakts aktivitātes, kas ir ļoti interesants pasākums. Izvēlaties 5 sev visvairāk interesējošos muzejus un dienu pavadiet tajos. Būsiet pārsteigti cik daudz interesantu un jaunu lietu tu tur uzzināsit. Kas skolas laikā šķita garlaicīgi, tas šodien Jums rādīsies pavisam citā gaismā.

Pikniks pie dabas. Lieta, kas daudz neko nemaksā, taču sagādā prieku. Izbraukums svaigā gaisā, ir viens no jautrākajiem un lētākajiem izklaides veidiem. Vietu var izvēlēties pēc sirds patikas, ja tas ir tālāk no Rīgas, tad noteikti var ņemt līdz teltis. Spoku stāstiņi, vakaram satumstot, šo pasākumu varētu padarīt vēl aizraujošāku.

Foto diena! Ņemiet savu fotoaparātu un rīta agrumā kopā ar kolēģiem sāciet savu foto dienu! Uzdevums ir pavisam vienkāršs. Ir tikai jāizdomā viena, sev interesējoša lieta, ko meklēt Rīgā! Piemēram, grafiti zīmējumi. Tad nu to meklējumos var doties pa visu pilsētu. Brauciet uz dažādiem Rīgas mikrorajoniem, kuros varbūt nekad neesat kāju spēruši! Labai noskaņai, fonā var klausīties Astro’n’out dziesmiņai Tā mana Rīga! Vakarā pasākumu var turpināt, apriežot kopīgos un atšķirīgos atradumus.

Laivu izbrauciens pa Salacu! Šī ir viena no skaistākajām lietām ko var darīt vasaras izskaņā un vēl arī agrā rudenī. Izbrauciena galapunktā var uzrīkot nelielas sporta spēles.

Mācīties ūdens sporta veidus! Ja sākumā šķiet, ka tas ir dārgs prieks, tad mēs Jums varam pačukstēt, ka ir viena vieta Rīgā, kur ir ļoti labas cenas gan inventāra nomai, gan laivām utt. Tas ir pie Ķīšezera jaukās tantiņas Jadvigas kundzes. Tur viņu visi zin! Pēc kārtīgām ūdens lustēm visi kopā draudzīgi varat doties uz kādu omulīgu krodziņu vai kafejnīcu, nobaudīt ko atspirdzinošu.

Jaunākie raksti