Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Valentīndienas dāvanas: ražotas Latvijā

Varbūt februāris ir īstais laiks, lai izrādītu mīlestību arī Latvijai, iegādājoties tepat ražotas dāvanas un lutinot ar tām savus mīļos? Latvijas ražotāji spēj radīt ļoti gaumīgas un skaistas lietas, arī mīlestības svētkiem piemērotas. Izvēlējāmies, mūsuprāt, interesantākās un atbilstošākās mīlestībai.

Šokolāde garšas baudījumam.
Tas ir saldākais veids, kā paust mīlestību. Šī ir tumšās šokolādes tāfelīte ar biskvīta sirsniņām, kas dekorētas ar zemeņu skaidiņām. Tāfelītei speciāli izveidota Valentīndienas kastīte sarkanā krāsā. Kā jau viss šajā kompānijā radītais, arī šī šokolādes tāfelīte ir roku darbs.

Valentīndienai par godu šādās sarkanās kastītēs būs iespējams iegādāties arī  jau sortimentā esošās rožu un dzirkstošā vīna tāfelītes, kas pēc garšas un noformējuma ir ideāla dāvana visu mīlētāju dienā. Dzirkstošā vīna tāfelīte dekorēta ar īsta 22 karātu zelta dekora svītriņām, savukārt rožu tāfelīte noformēta ar sarkanām kaltētām rožu lapiņām.

Ražotājs: „Emīla Gustava šokolāde”

Gredzens kā īstas mīlestības apliecinājums.
Sieviete vienmēr novērtēs dāvanā saņemtas rotaslietas. Dārgais un ekskluzīvais baltais zelts top, sajaucot tīro zeltu ar pallādiju, kobaltu vai niķeli. Šos materiālus sakausēt ir visgrūtāk, tāpēc arī baltā zelta cena ir visaugstākā. Šis gredzens izgatavots no baltā zelta 585’ proves, tā centrālais akmens ir safīrs, gar malām briljanti.

Ražotājs: "Jewellery Art", juvelieris Ģirts Cīrulis

Sveču gaismai.
Romantika klasiskā izpratnē saistās arī ar sveču gaismu. Pamēģiniet sojas vaska sveces ar sūnām un rozi, aromatizētos vaska aplīšus! Šīs sojas vaska sveces ir meistaru roku darbs. Izgatavotas izmantojot tikai 100% dabīgu sojas vasku, bez svina, nebalinātas kokvilnas degļus, aromeļļas un augus. Pirmajā sveces aizdedzināšanas reizē jāļauj vaskam izkust pēc iespējas plašākā diametrā, tas novērsīs sveces "šaura tuneļa" izdegšanu un paildzinās sveces degšanas laiku.

Sojas vaska aromatizētie aplīši ir meistaru roku darbs. Izgatavoti izmantojot tikai 100% dabīgu sojas vasku un dekorēti ar augiem.Tos novieto skapī, nelielā telpā vai ceļojuma somā. Aplīšus var izmantot arī eļļas lampās, trauciņā kur parasti ielej eļļu ievieto aplīti, izkūstot tas skaisti izskatās un smaržo.

Ražotājs: „Munio Candela”

Aromkociņi noskaņai.

„Stenders” aromātiskie kociņi telpu aromatizēšanai ir viens no retajiem produktiem, kas telpu aromatizēšanā ir 100 % draudzīgs videi, jo tiek izmantotas ēteriskās eļļas un dabas materiāli. Aromkociņu „Eross” ēterisko eļļu kokteilis ir bagātināts ar krustnagliņu, ingvera, elemi, kanēļa, sandalkoka un apelsīna ēteriskajām eļļām. Aromkociņi „Eross” juteklisku sajūtu radīšanai - krustnagliņu un kanēļa siltie aromāti rosinās pieskārienu fantāzijas, stimulēs fiziskās un garīgās spējas. Savukārt ingvers mazinās nespēku, aktivizēs gribasspēku un iniciatīvu, bet elemi ēteriskajai eļļai piemīt stimulējoša iedarbība, kas harmonizēs organismu. Sandalkoka jutekliskā aromāta īpašības piešķirs izsmalcinātību erotiskam kontaktam, ko papildinās apelsīna eļļas vieglums.

Ražotājs: „Stenders”

Veļa svētku noskaņai.

Skaista apakšveļa var būt dāvana sievietei vai sievietes dāvana vīrietim, uzvilkta kādā īpašā vakarā. „Lauma Lingerie” piedāvā svētku kolekciju RED PASSION no divkrāsainas elastīgās mežģīnes (elegants sarkanā un nedaudz lillā toņa salikums). Kolekcijā tiek piedāvāti trīs veidu modeļi dažādām sievietēm.

Nemainīgi romantiska ir arī kolekcija CHIC no neelastīga izšūta tīkliņa ar elegantu melnu samta lentes apdari gar krūštura kausiņa karkasu. Kolekcijā ir divu modeļu krūšturi un biksītes.

Ražotājs: „Lauma Lingerie”

Romantiski mājas zābaciņi.
Katra sieviete vēlas justies mīlēta, novērtēta un, protams, skaista - skaista ne tikai ārpus mājas, bet arī mājās. Ir radīti KusKus sieviešu mājas zābaciņi, kas katrai sievietei radīs šīs īpašās sajūtas. Mājas zābaciņu pamatsastāvs ir vilna, kas nodrošina vilnas zeķēm līdzvērtīgu siltumu, iekšpusē ir kokvilnas oderīte, kas ir maiga un patīkama saskarē ar ādu, bet zole ir no dabīgās ādas, kas ir ilgi kalpojoša un izturīga. Papēža daļā iestrādāta dabīgās ādas detaļa nodrošina formas noturību. Virsaudumam izmantoti dažādi materiāli - sākot no kokvilnas trikotāžas līdz pat samtam un ar fliteriem izšūtam zīdam.

Ražotājs: Kuskus.lv

Jaunākie raksti