Lauris, Norberts

Nosauks Jūrmalas labākos ēdināšanas uzņēmumus

Ceturtdien, 20. oktobrī Jūrmalas pilsētas domes Sēžu zālē paziņos un sveiks Jūrmalas pilsētas domes rīkotā konkursa "Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums 2011" laureātus, informē Jūrmalas dome.

Šogad konkursam bija pieteikušies 32 uzņēmumi, kas tika vērtēti sešās dažādās kategorijās – restorāni, viesnīcu restorāni, nacionālās virtuves, kafejnīcas, vasaras sezonas ēdināšanas uzņēmumi un bistro, krogi, bāri.

Jūrmalas pilsētas dome konkursu par labāko ēdināšanas uzņēmumu rīko jau sesto gadu, bet šogad atsevišķā kategorijā tika vērtēti arī vasaras sezonas ēdināšanas uzņēmumi.

Ēdināšanas uzņēmumus vērtēja pieaicinātie eksperti: restorāna "Tam labam būs augt" šefpavārs un līdzīpašnieks Ēriks Dreibants, SIA "Gemoss" valdes priekšsēdētāja Ieva Treija, "Tallink hotel" restorāna "Elements" šefpavāre Svetlana Riškova, restorāna "Doma Hotel" šefpavārs Aleksandrs Žiļuks, kā arī Jūrmalas Bārmeņu un restorānu darbinieku asociācijas pārstāvis Andrejs Vīks.

Visi konkursa laureāti savā īpašumā saņems pārsteiguma balvas no Jūrmalas pilsētas domes un apmaksātu dalību Latvijas Tirgotāju asociācijas rīkotajā konkursā "Latvijas Tirgotājs 2011", kur Jūrmalas pilsētas domes izvirzītie ēdināšanas uzņēmumi katru gadu iegūst augstu novērtējumu Latvijas ēdināšanas uzņēmumu vidū. Ēdināšanas uzņēmumam, kurš konkursā būs ieguvis visvairāk punktu,  tāpat kā katru gadu Jūrmalas pilsētas dome dos iespēju ievietot sava uzņēmuma reklāmu tūrisma izdevumā "Jūrmala".

Konkursa "Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums" mērķis ir veicināt apkalpošanas kultūru ēdināšanas uzņēmumos un darbinieku profesionalitātes pieaugumu, kā arī popularizēt labākos uzņēmumus un to darbiniekus.

Jaunākie raksti