Mirta, Ziedīte

Aicina uz Helovīniem veltītu skiču ballīti

Jau no šī gada februāra Rīgas bārus ir pārņēmis kailu un apģērbtu modeļu skicēšanas prieks. Drink&Draw Latvijas komanda iedrošina visus - amatierus, studentus, kā arī radošo industriju pārstāvjus un profesionāļus nepiespiestā gaisotnē izbaudīt skicēšanas sesijas. Šāds brīvā laika pavadīšanas veids jau pazīstams visā pasaulē - Drink&Draw kopienas ir izveidojušās teju visās lielākajās pasaules pilsētās, kā Ņujorka, Londona, Berlīne, Lisabona, Maskava u.c. Tieši iedvesmojoties no pieredzes apmaiņas ar Berlīnes Drink&Draw organizētājiem, Latvijas komanda oktobra beigās rīkos Helovīniem veltītu skiču ballīti.

Pasākumos var piedalīties bez iepriekšējām zināšanām un sagatavotības, tādēļ norises vietās tiek nodrošināti primārie materiāli skiču radīšanai. Skicēšanas un zīmēšanas nozīmību novērtē arī daudzi pazīstami mākslinieki, kā piemēram, grafiti mākslinieks KIWIE: "Ja kāds grib zīmēt ir jāsaprot divas lietas: uzzīmēt un izkrāsot ir tehniskas lietas, kuras var iemācīties 99% cilvēku uz šīs pasaules. Otrs, visa sāls slēpjas idejās. Viena ideja var izmainīt cilvēka dzīvi par 180 grādiem, un idejas var izdomāt jebkurš cilvēks! Tikai žēl, ka to dara tikai retais." Tieši tādēļ Drink&Draw komanda gatavo tematiskus pasākumus, lai apmeklētājiem būtu azarts un degsme skicēt ko neierastu!

27. oktobrī veikalā Brūklene norisināsies divdesmit trešais skicēšanas pasākums - Dead&Draw. Divos veikala stāvos notiks vairākas skiču sesijas ar kailiem modeļiem, kā arī modeļiem maskās, dažādas performances un mūziku līdz rīta gaismai. Aicināts pievienoties ir ikviens interesents, kuram interesē mākslas pasaule un netradicionāla vide. Uzmanību - nepilngadīgas personas un cilvēkus ar vājiem nerviem lūgums pievienoties citās Drink&Draw skiču sesijās.

Vairāk par Helovīnu pasākumu vari uzzināt pasākumu platformā Kurp.es!

Jaunākie raksti