Herberts, Dailis, Umberts

Street Food festivāls Kalnciema kvartālā - Salds’n Sāļš

23. maijā plkst. 18.00-23.00 Kalnciema kvartālā notiks kārtējais Street Food pasākums, pulcējot vairāk nekā 20 Rīgas iecienītākos restorānus un garšu entuziastus. Šoreiz pasākumā esam parūpējušies par saldu desertu kārotājiem un sāļu uzkodu cienītājiem.

Šajā Street Food pasākumā eklērnīca „Raunas Dārzs” priecēs ne tikai ar mutē kūstošiem eklēriem, bet arī ar jaunumu Street Food festivālā – havajiešu ēdienu pokiju, kuram sastāvdaļas katrs izvēlas pēc sirds patikas. Par kārumnieku vēderiem parūpēsies „BakeBerry”, kas uz vietas pagatavos pasaulē populārus cakeshakes, apvienojot tradicionālus saldējuma kokteiļus un konditorejas izstrādājumus, kā arī piedāvās izsmalcinātas saldās un sāļās kūkas pēc ekskluzīvām konditoru receptēm. Vegāniskus vrapus un riekstu saldumus varēs nogaršot ar tējnīcu „Runa”, savukārt kopā ar „Rullējums” baudīsim eksotisko Taizemes saldējumu. „Crepes cafe” parūpēsies, lai ikviens varētu izvēlēties starp saldo un sāļo crepe pankūku pildījumu.

Kamēr vecāki bauda maltītes, bērni kopā ar „CityKids” varēs veidot figūras no baloniem un zīmēt nerimstošos vasaras piedzīvojumus. Papildus būs iespēja izveidot paša darinātu mīļmantiņu no filca un citiem palīgrīkiem.

Par īpašu muzikālo atmosfēru Street Food festivālā rūpēsies dj Aspirins, kurš darbojas ar vinilu jau kopš 2004. gada un ir viens no populārākajiem hip-hop un scratch dj Latvijā. Sadarbojies ar daudziem vietēja un ārzemju mēroga mūziķiem, to skaitā Fakts (LV), Каста (RUS), Pato Pooh (SWE).

Katru trešdienu Kalnciema kvartālā labākie ēdināšanas jomas profesionāļi sniedz savu skatījumu par Street Food kultūru, piedāvājot izmeklētas maltītes, ko ikdienā nevar redzēt restorānu piedāvājumos. Tikai Street Food festivālā var iepazīt jaunas garšas un baudīt uz vietas gatavotus ēdienus no vairākiem restorāniem vienlaicīgi, pie tam par zemākām cenām, nekā restorānos uz vietas.

Pasākums ir bez ieejas maksas.

Jaunākie raksti