Aldonis, Agija

Rīga Plaza atzīmēs skolas sākšanos

Modes un izklaides centrs Rīga Plaza skolu kampaņas “Iedzen vasaru” ietvaros aicina bērnus un jauniešus piedalīties tradicionālajā Mugursomu skrējienā, kas centrā norisināsies 1.septembrī no pulksten 10:00. Skrējiens tapis sadarbībā ar veikalu Sportland un tajā piedalīties var skolēni vecumā no 7 līdz 12 gadiem. Paralēli skrējienam, norisināsies Brain Games prāta spēļu turnīrs, Zinoo Ilūziju šovs, kā arī visiem būs iespēja nofotografēties pie atraktīviem, vasarai veltītiem foto objektiem.

Šī vasara noteikti paliks daudziem atmiņā kā silta, saulaina un piedzīvojumiem bagāta. Ja vasarā neizdevās īstenot plānotās ieceres, Rīga Plaza piedāvā iedzīt vasaru un atgūt nepaspēto. Skolas sagaidīšanas pasākumā – Mugursomas skrējiens, ikviens skolēns vecumā no 7 līdz 12 gadiem, varēs fiziski un morāli jau sagatavoties skolai vārda tiešākajā nozīmē. Pasākuma laikā dalībniekiem būs nepieciešams izpildīt dažādus erudīcijas uzdevumus un izmantot skolā iegūtās zināšanas, lai pārspētu pārējos un iegūtu vietu uz pjedestāla. Visi skrējiena 200 dalībnieki tiks pie jaunām Nike somām no veikala Sportland, savukārt pirmo trīs vietu ieguvēji saņems arī īpašas balvas no skrējiena atbalstītājiem - AB Parks, Laima un Blender.

Nav labi melot, bet, ja nu tiešām vasarā neiespēji visu izdarīt un to atrādīt saviem draugiem sociālajos tīklos, tad vari vēl paspēt uztaisīt fotogrāfijas no dažādām atpūtas vietām, kas atrodamas Rīga Plaza. Gribi foto ar traktoru un īstu sienu no pļavas, lai parādītu, ka biji laukos pie vecmāmiņas? Vai ienirt džungļos kopā ar flamingo? Varbūt gribi ikvienam parādīt, ka vasarā aktīvi apmeklēji kino? Hmmm, bet varbūt gribi visiem likt domāt, ka vasarā biji cītīgs grāmatu lasītājs? Šīs visas tematiskās vietas vari atrast pie mums Rīga Plaza, nofotografēties un ielikt savos sociālajos tīklos bildi ar norādi #kotikesnedariju. Kopā mēs šādi pagarināsim vasaru un padarīsim to jautrāku.

“Katru gadu Mugursomu skrējiens norisinās septembra pirmajā sestdienā un šogad tas sakrīt ar 1.septembri, kas padara šo dienu vēl nozīmīgāku. Tāpēc aicinu to nosvinēt kopā! Šajā dienā arī tiem, kas nepiedalās pašā skrējienā, noteikti apmeklēt Rīga Plaza būs aizraujoši, jo organizēsim dažādas aktivitātes. Pateicoties Sportland, pie Nike mugursomām tikt varēs arī, piedaloties jautros konkursos,” norāda modes un izklaides centra Rīga Plaza mārketinga vadītāja Urzula Spickus.

Jaunākie raksti