Gunta, Ginta, Gunda

Stilīgie rīdzinieki atvadās no vasaras. FOTO

Šovasar Rīgas Panāzijas modernās virtuves restorāns RestBar Mo (11. Novembra krastmala, 9) savu pirmo jubileju svin ar krāsaino ballīšu sēriju. “Melnajai” un “sarkanajai” ballītei piektdien, 31.augustā, šīs neaizmirstamās vasaras pēdējā vakarā notika trešais svētku pasākums – “Chaos at the Museum: BIANCO PARTY”.

Var droši teikt, ka svētki izdevās crème de la crème: pateicoties rūpīgi izdomātajam dekoram muzeju terases stilā, restorāns RestBar Mo no vēsās Rīgas krastmalas uz dažām stundām “pārcēlās” uz Itālijas dienvidiem, uz mākslas un izsmalcinātas baudas mājvietu.

Svelmīgu muzikālo atmosfēru izdevās radīt DJ Nataļjai Baškirovai, kura ir arī Rīgas modes muzeja direktora vietniece, un satriecošam jaunajam elektroniskās mūzikas projektam Sexotronica&VDJ Rodion. Jaunais mākslinieks Fjodors Zernovs viesiem piedāvāja neparastu performanci, pārvēršot baltus balonus unikālos mākslas objektos. Ekskluzīvi baltajai ballītei radošā aģentūra PR LINIJA, kura, starp citu, veidoja visu RestBar MO krāsaino pasākumu koncepcijas, sadarbībā ar zīmolu Tagil sagatavoja neparastu T-kreklu izstādi. Visi izstādes “eksponāti” tika viesim kā suvenīri par piemiņu no skaistā vakara un pēdējās vasaras dienas. Un, protams, muzeju ballīte nevarēja iztikt bez “dzīvās statujas”, kuru lieliski iemiesoja aktieris Dmitrijs Ivanovs.

Kā parasti, cienastam šajā vakarā bija ierādīta īpaša vieta. Restbar MО pavāri un bārmeņi cienāja viesus ar autoruzkodām baltā gammā un Eiropas modes cienītāju vidū visaktuālāko kokteili “Baltā orhideja” (White Orchid).

Un tā, trešā krāsainā ballīte ir aizvadīta, bet organizatoru komanda jau ir sākusi veidot noslēdzošo svētku pasākumu, kas ir ieplānots septembra vidū. Tā būs “zaļā” ballīte veselīga un sportiska dzīves veida stilā.

RestBar Mo Rīgā tika atvērts 2017.gadā un jau uzreiz iekaroja vietējo un iebraukušo Āzijas modernās virtuves cienītāju sirdis. Šajā virtuvē ir harmoniski apvienotas Japānas, Indijas, Malaizijas, Taizemes un Ķīnas kulinārās tradīcijas. RestBar MO pavāri ne tikai lieliski tiek galā ar klasiskajām Āzijas receptēm, sākot ar maigām un asām zupām līdz pat vairākiem Pekinas pīles veidiem, saldskābajai cūkgaļai, suši un desertiem, bet arī piešķir tiem neparastas garšas nianses, nemitīgi meklējot jaunus ēdienu pasniegšanas veidus, kas kairina fantāziju pat visprasīgākajiem gardēžiem.

Ievērojot, ka RestBar MO ir gan restorāns, gan bārs “divi vienā”, profesionāla bārmeņu komanda piedāvā viesiem plašu autorkokteiļu klāstu. Tie ir dzērieni, kuru gatavošanā kā bāzi izmantot svaigas ogas, augļus, dārzeņus un pat zālītes. Latvijas galvaspilsētā šī ir vienīgā vieta, kur tie baudāmi. Turklāt Restbar Mo viesiem ir pieejama īpaša “garšu bibliotēka”, kas ļauj piedalīties sava unikālā kokteiļa pagatavošanā.

RestBar MO – tā ir vieta “divām dzīvēm”. No pirmdienas līdz piektdienai restorāna mierpilnajā interjerā var baudīt brīnišķīgu Eiropas un moderno Āzijas virtuvi, ņemot līdzi pat vismazākos gardēžus (kuriem, jādomā, ļoti patiks bērnu stūrītis), bet nedēļas nogalēs MO pārtop par izsmalcinātu naktsklubu ar ugunīgiem vispieprasītāko dīdžeju “dzīvajiem” setiem.

Jaunākie raksti