Edvīns, Edijs

Jūrmalā notiek Summer Fair 2010

7. jūlijā pašā Jūrmalā centrā, viesnīcā Hotel Jūrmala SPA, tiks atklāta izstāde 21 BOUTIQUES «Luxury Shopping» – «Luksus klases iepirkšanās», kas risināsies līdz pat 2.augustam. Tas ir unikāls interaktīvs pasākums, kurā tiks demonstrēti juvelieru izstrādājumi, pulksteņi, vadošo modes namu un dizaineru jaunākās kolekcijas, kosmētika un parfimērija, mākslas darbi, interjera un dekora priekšmetu ražotāju jaunumi, preces mājai un atpūtai. Katram būs iespēja šo produkciju ne tikai aplūkot, bet arī iegādāties.

Šajā dienā, neapšaubāmi, kardināli mainīsies Latvijā ierastie augstākā līmeņa iepirkšanās plāni. Kūrorts pārvērtīsies par augstās modes, izsmalcinātu aromātu un galvu reibinošu smaržu, greznu persiešu paklāju, acis žilbinošu dārgakmeņu, elegantu apavu un ekskluzīvu aksesuāru galvaspilsētu. Par visgaišāko jūtu un saviļņojumu epicentru. Par «Luksus klases iepirkšanās» galvaspilsētu.

Summer Fair jau daudzus gadus ir obligāts pasākums Eiropas sabiedrības kalendārā, dodot iespēju elitāru preču un pakalpojumu cienītājiem Baltijā vairākas nedēļas baudīt skaistuma un greznības atmosfēru.

SALON de LUXE Summer Fair 21 BOUTIQUES norises laiks nav izvēlēts nejauši, jo 24 visskaistāko kūrorta dienu laikā eksponenti demonstrēs savas kolekcijas Jūrmalas iedzīvotājiem un viesiem, starp kuriem ir Latvijas publikai iemīļotu un populāru pasākumu dalībnieki un organizatori.

8.-11. jūlijs – humora festivāls «Jūrmala 2010» - Krievijas humora zvaigznes Dzintaru koncertzālē.
23.-24. jūlijs – KVN «Dziedošais Kivins» - ikgadējais Jautro un asprātīgo kluba komandu muzikālais konkurss.
27. jūlijs-1. augusts – dziesmu konkurss «Jaunais vilnis 2010» - kārtējais starptautiskais jauno izpildītāju konkurss.

Laiks: 07.07. – 02.08.2010.
Vieta: Jūrmala, Hotel Jūrmala SPA, Jomas 47/49, Majori

Jaunākie raksti