Herberts, Dailis, Umberts

Dzintaru pludmalē norisināsies breikdance un hip-hop deju sacensības “Summer Battles ‘10”

17. jūlijā Dzintaru pludmalē notiks breikdance un hip-hop deju sacensības “Summer Battles ‘10”, kas interesentus gaidīs jau trešo gadu pēc kārtas un jau otro gadu sacensības norisināsies uz speciāli būvētas skatuves pašā jūras krastā.

“Summer Battles ‘10” plāno piedalīties vairāk nekā 100 dejotāji, kas visas dienas garumā mērosies spēkiem un pārsteigs publiku ar neredzētiem breika trikiem un ielas deju kustības skaistumu.

„Pagājušajā gadā “Summer Battles” noritēja ļoti veiksmīgi, gūstot lielu dejotāju atsaucību, kas arī kalpoja kā atspēriens turpmākai hip-hop kultūras attīstībai Latvijā. Mūsu pasākumu ļoti atzinīgi novērtēja arī ārvalstu dejotāji un tāpēc šogad sagaidām, ka dalībnieku skaits, kuri ieradīsies no dažādām Eiropas valstīm, vēl vairāk palielināsies. Tas, savukārt, sniegs lielisku iespēju Latvijas dejotājiem parādīt sevi Eiropas līmenī” , stāsta Dance and Entertainment Agency “PMP” valdes priekšsēdētājs un „Summer Battles” organizators Deniss Tumakovs.

Reģistrēties dalībai “Summer Battles ‘10”  var līdz 15. jūlijam, piesakoties pa e-pastu [email protected] vai tālruni +371 29626293.

Papildus informācija mājas lapā  www.summerbattles.lv

Jaunākie raksti