Vilnis, Raimonds, Laine

Līgo svētki Talsos 2010

Viens no šī gada Jāņu lielākajiem pasākumiem notiks Talsos Sauleskalna estrādē. Līgo vakarā no pulksten 18:00 tur pulcēsies dažādi atpazīstami mākslinieki, lai kopā ar pasākuma apmeklētājiem dziedātu, muzicētu un smietos.

Pasākumā piedalās  grupa "Baltie Lāči" (ar koncertu un nakts balli)  un "Balto Lāču Muzikālais teātris" (jauniešu koris). Grupas līderis ir dziedātājs ar skaisto balsi no Latgales Andris Baltacis. Leģendārās grupas “Čikāgas Piecīši” liriskais duets – Armands Birkens un Lorija Vuda, Dziedošais policists - Nikolajs Puzikovs (no  LNT šova), Dzintars Čīča, Talsu azartiskās līnījdejotājas no grupas “Elfas”. Vakara ieskaņā no 18.00 būs tradicionālais "Jānīša koncerts" , kurā piedalīsies folkloras kolektīvi un Latvijas Radio "Jaunās zvaigznes".

Par smiekliem Jāņu naktī gādās jauns oriģināls humoršovs ar nosaukumu “100 g Latvijas”, kas  aicinās ar smaidu paskatīties uz aktuālām norisēm Latvijā, sākot no deputātiem/cietumniekiem, “viszinošiem” ierēdņiem, izsalkušiem policistiem  un visbeidzot ar mūžīgajām Skaidrīti un Mildiņu, kuras ir nolēmušas šoreiz nekļūdīties vēlēšanās un saprast, kura partija sola visvairāk un kurai viņas atdos savas sirdis un balsis. Humoršova kvalitāti nodrošinās izcilie humora meistari Jānis Jarāns un Dainis Porgants un jaunais dziedātājs Ainārs Bumbieris.

Skatītāji jau iepazinuši tādus humora šovus kā “Humora vasara”, “Humora atvasara”, “Sieviešu diena”, kas izpelnījušies skatītāju atzinību un pulcējuši pilnas zālēs visā Latvijā. Jaunais humora šovs ir tupinājums šai humoršovu sērijai.


Koncerta režisore - L.I.Purmaliete un Jānis Jarāns,
Scenogrāfe - Elizabete Banga,
Tērpu māksliniece - Danuta Ābele,
Scenārija autore – Ilze Trumpe un Jānis Jarāns.

Biļetes: "Biļešu Paradīze" kases, internetā un Talsu Tautas namā iepriekšpārdošanā lētāk.

Jaunākie raksti