Alīna, Sandris, Rūsiņš

BIZE LIZU modernā baleta šovs Arēnā Rīga

Grandioza izrāde... Vērienīgi... Krāšņi... Dārgakmeņu maģiskais mirdzums, spalvu elpa, izteiksmīgas dejotājas un graciozs jutekliskums. 11.martā plkst. 19:30 ARĒNĀ RĪGA notiks visapburošākais 2010.gada šovs - baleta «BIZE LIZU» programma «FRENCH KISS».

Balets «Bize Lizu» darbojas retajā kabarē baleta žanrā. Daži to salīdzina ar «Moulin Rouge», citi atcerās leģendāro Ļeņingradas «Мюзик-Холл». Bet īstenībā «Bize Lizu» no citiem deju kolektīviem atšķirās ar savu oriģinālo un neatkārtojamo stilu. Profesionāls pieejadarbam, horeogrāfijas un aktiermeistarības savienošana, rūpīga kostīmu izstrāde, rūpīgi pārdomāta katra numura dramaturģija-lūk sastāvdaļas, no kurām veidojas kolektīva daiļrade. Tieši pateicoties savai unikalitātei balets bauda fenomenālus panākumus publikā.

«Bize Lizu» - tas ir pārsteidzošs Franču stila, izmeklētas krievu horeogrāfijas un Sanktpēperburgas deju skolas savienojums. Aziātiskais kostīmu krāšņums, ugunīdais «Kankāns», Svarovska kristālos mirdzoši «Taureņi», «Henesi» , Venēcijas maskas uz visiem laikiem ir iekarojuši publikas sirdis.

«Bize Lizu» - balets, kas izstaro erotikas, smalkas grācijas, romantikas un nevaldāmas kaisles kaleidoskopu.
«Bize Lizu» - jūtu, grācijas un izteiksmīgas plastikas balets.
«Bize Lizu» - tā ir dzīve, tā ir mīla un naids, tā ir kaisle un nodevība-viss, bez kā mūsu dzīve būtu vienveidīga un garlaicīga.

Seksuāli... Ģeniāli... Jutekliski... Kaislīgi...

Biļešu iegāde noris visās „Biļešu Servisa” kasēs vai internetā www.bilesuserviss.lv

Vairāk informācijas: starconcert.lv

Jaunākie raksti