Vēsma, Fanija

Grigorija Ļepa jaunā albuma `Vodopad` prezentācija

21.februārī plkst.19:00 uz halles „Arēna Rīga” skatuves savu jaunāko albumu ar nosaukumu „Водопад” (Ūdenskritums) prezentēs dziedātājs Grigorijs Ļepss.

Grigorijs Ļepss šobrīd ir viens no populārākajiem Krievijas dziedātājiem, un viņa vizītkarte ir neparasti spēcīgā, unikālā balss un harismātiskā personība. Mēdz teikt – katru reizi viņš dzied gluži kā pēdējoreiz, ieliekot skaņdarbā visu sirdi. Viņa dziesmas ir patiesas, emocionālas un skarbas, tās vēsta par dzīvi, likteni un uzticību... Gluži tāds kā uz skatuves, vīrišķīgs un patiess, Grigorijs Ļepss ir arī dzīvē, tādēļ atšķirībā no daudziem citiem dziedātājiem viņam nekas nav jāuzspēlē un jātēlo, un skatītāji to prot novērtēt.

Jaunais albums iznācis 12.oktobrī un ir viens no šī gada gaidītākajiem kaimiņvalsts mūzikas ierakstiem. Tas tapis 2 gadus un tajā iekļautas 16 dziesmas. „Šis albums ir daļa manas dzīves un ceru, ka tajā katrs atradīs ko savai dvēselei tīkamu,” stāsta dziedātājs. „Tas ir noskaņu albums, kuru klausoties, var gan skumt, gan priecāties. Klausoties to, izjūtu ūdenskritums ir neizbēgams.”

Arī 21.februārī Rīgā, baudot Grigorija Ļepsa koncertu, būs iespējams piedzīvot visu izjūtu gammu, ko sniedz dziedātāja no sirds dziedātās dziesmas – no liegām skumjām, līdz patiesi dzirkstošam priekam.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu Servisa kasēs vai bilesuserviss.lv

Biļešu cenas: 15-60 Ls

Vairāk informācijas: http://www.makroconcert.lv

Jaunākie raksti