Gunta, Ginta, Gunda

RIGA FASHION WEEK: 2019. gada pavasara–vasara

Šī mēneša izskaņā norisināsies Rīgas modes nedēļa, kas jau 29. reizi pulcēs modes un stila profesionāļus un atbalstītājus. Šajos modes svētkos no 23. līdz 27. oktobrim savas jaunās kolekcijas atrādīs četrpadsmit dizaineri un modes zīmoli no Latvijas – ne tikai sieviešu, bet arī bērnu un vīriešu modes, kā arī pieci ārvalstu zīmoli.

Savas jaunās, 2019. gada pavasara-vasaras kolekcijas modes skatēs prezentēs un Rīgas modes nedēļā piedalīsies tādi zīmoli kā Natālija Jansone, Public Makes Image, BLCV by Bulichev, Talented, One Wolf, Bergs Privé, Katya Katya London un Nóló.

Kā ikkatru sezonu, arī šajā Rīgas modes nedēļā modes cienītājus priecēs rūpīgi izraudzīti debitanti, kas savas kolekcijas RFW laikā izrādīs pirmo reizi. Tā, piemēram, jaunā modes māksliniece Anna Elizabete Fashion savu jauno kolekciju demonstrēs atklāšanas pasākumā, kas tiks veltīts jaunajiem modes māksliniekiem digitalizācijas laikmetā. Savu debiju Rīgas modes nedēļa piedzīvos arī zīmoli NONAME Atelier un Pixie Won’t Play.

Šosezon, Rīgas modes nedēļā atgriežas igauņu zīmoli Ivo Nikkolo, Kristel Kuslappu un Diana Arno, kā arī divi ārvalstu zīmoli, kas Latvijas sabiedrībai būs jaunums – modes zīmols Duarte no Portugāles un Teodora Mitrovska no Maķedonijas – ar abām šīm jaunajām māksliniecēm sadarbība izveidojusies pateicoties projektam „United Fashion”.

Bērnu mode ir kļuvusi par neatņemamu RIGA FASHION WEEK sastāvdaļu un arī šoruden ar īpaši mīlīgām skatēm modes nedēļas viesus priecēs trīs sasniegumiem bagāti Latvijas bērnu modes zīmoli – Aristocrat Kids, Paade Mode un Leny Tomy Factory.

2019. gada pavasara-vasaras sezonai veltītā Rīgas modes nedēļa norisināsies Rīgā no 23. līdz 27. oktobrim.

Jaunākie raksti