Gints, Uvis

Korejiešu ritma muzikāla komēdija NANTA COOKIN\'

9.jūnijā plkst.19:00 Rīgas Kongresu namā varēs vērot vislabāko korejiešu uzvedumu, kas aizrauj skatītāju elpu visā pasaulē kopš 1997.gada! Pasaulslavenais projekts NANTA ir piesaistījis visplašāko publiku Korejas skatuves vēsturē. Izrāde ir pārspējusi visus rekordus un paplašinājusi savu skatuves ietekmes sfēru no Seulas Korejā uz Brodveju Ņujorkā, pa ceļam pārņemot arī pārējo pasauli. NANTA sit ritmu ar neskaitāmiem „bravo, bis!” no 5 miljoniem skatītāju 14 tūkstošos izrāžu 231 pilsētā, 37 valstīs.

NANTA izrādē naži un citi virtuves piederumi izpildītāju rokās pārvēršas par mūzikas instrumentiem. Aizraujošā un sirdi plosošā mūzika, kas balstās uz korejiešu samulnori (burtiski – četri priekšmeti) ritmiem ar Jajinmori, Utdari Puneori u.c. stilā, apvienojumā ar pieciem atšķirīgiem tipāžiem! Komisks sprādziens! NANTA vēl joprojām ik dienas turpina izaugsmi, lai kļūtu labāki un sniegtu izcilāku izklaidi. Vienīgā un labākā izklaidējošā izrāde ar hiperenerģisku, viegli uztveramu piedzīvojumu, lipīgiem ritmiem un bezvārdu humoru, kas noņem vecuma un atšķirīgu izcelsmju barjeras. Tā ir NANTA.

Lielisks pavārs, bet ne pārāk vīrišķīgais ŠEFPAVĀRS, ļoti seksīgs, vīrišķīgs SEKSĪGAIS ČALIS, un spēcīgā, žiperīgā, vienīgā pavāre ASĀ MĒRCE! Trīs izskatīgi, tipiskie pavāri sāk ikdienas gaitas. Mazgā dārzeņus, pārnēsā cepešus, iekur uguni, pavāri NANTA virtuvē tūliņ sāks savu ierasto, aizņemto darbadienu, un tad uzrodas nejaukais vadītājs kopīgi ar savu brāļa dēlu un liek viņiem sagatavot 10 kāzu ceremonijas mielastus vienas stundas laikā. Pēkšņi virtuve pārvēršas kņadā, un pavāri top gluži nevaldāmi, smalcinot, klapējot un maisot, cenšoties paspēt laikā. Kāzu ceremonija ir pulksten sešos, un tas ir jau pavisam drīz! Vai NANTA pavāri paspēs sagatavot visu laicīgi?

Vairāk informācijas: http://nanta.i-pmc.co.kr/en/index.asp
Biļetes: "Biļešu Serviss" kasēs vai internetā

Jaunākie raksti