Mirta, Ziedīte

12. jūnijā Dailes teātra diena Siguldā

Dailes teātra sezona noslēgsies 12. jūnijā ar Dailes teātra dienu Siguldā. 2009./2010. gada sezonas noslēgumā Dailes teātris ar vairākām viesizrādēm dosies uz Siguldu, kur skatītājiem visas dienas garumā būs iespēja tikties ar gandrīz visiem teātra aktieriem.

Plkst. 12.00 Siguldas pilsētas Kultūras namā varēs noskatīties Alberta Kronenberga „Jērādiņu”, plkst. 14.00 turpat būs iespēja redzēt Marka Reivenhila „Teroristi”. Baltajā pilī plkst. 14.00 notiks „Skatītāju klubs ar Mirdzu Martinsoni”, kurā māksliniece kopā ar aktieri Juri Kalniņu pārlapos izrādes „Mīlestības vēstules” lappuses un atbildēs uz skatītāju jautājumiem. Plkst. 17.00 koncertzālē „Baltais Flīģelis” Varis Vētra un Intars Rešetins piedāvās koncertuzvedumu „Tu esi skaista visos niekos, sīkumos...”. Plkst. 18.00 Siguldas pilsētas Kultūras namā būs skatāma Lilitas Ozoliņas monoizrāde „Regīna”, bet Dailes teātra dienu Siguldā plkst. 20.00 noslēgs Valda Grēviņa komēdija „Gaisa grābekļi” Siguldas Pilsdrupu estrādē.

Biļetes var iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Uz izrādēm Kultūras namā, koncertzālē „Baltais Flīģelis” un Baltajā pilī biļešu cenas ir no 3 līdz 5 latiem, bet uz komēdiju „Gaisa grābekļi” – no 4 līdz 10 latiem.  

Jaunākie raksti