Vilnis, Raimonds, Laine

Rīgā notikusi vērienīga blondīņu parāde

29.maijā Rīgā notika vērienīga blondīņu parāde, kas pulcēja ne tikai blondo matu īpašnieces, bet arī žurnālistus un tūristus no visas pasaules.

Šogad festivāla Go Blonde parāde turpinājās ar blondo dziedātāju - DJ Ellas, Jenny May, Ivetas Baumanes, Diānas Moon, Natālijas Tumševicas, dvīņu māsu Anas un Katrīnes Drozdoviču - koncertu Doma laukumā. Pasākuma vadītāja lomā iejutās Lauris Reiniks.

Latvijas Blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte stāsta: "Latvijas blondīnes ir unikāls zīmols. Ar pagājušā gada parādes, šī gada festivāla un nākamgad plānotā karnevāla palīdzību mēs varam sniegt būtisku pienesumu Latvijas tūrisma nozarei. Drīzumā Go Blonde būs tikpat nozīmīgs projekts kā Brazīlijas vai Itālijas karnevāls, uz kuru dodas tūkstošiem tūristu."

Latvijas Blondīņu asociācijas galvenais mērķis ir labdarības veicināšana. Tādēļ īpaši Go Blonde festivālam tika radīti unikāli krekliņi, un daļa no to pārdošanā iegūtajiem līdzekļiem tiks veltīti labdarības projektu atbalstam. 



Pērn Rīgā notikusī blondīņu parāde guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu - "Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi". Vācijas nacionālais televīzijas kanāls 1 uzņēma dokumentālo filmu par Latvijas Blondīņu asociāciju. Parāde tika atspoguļota populārajos dzīvesstila žurnālos Mairie Claire (ASV) un Grazia (Anglija).

Jaunākie raksti