Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

X Starptautiskais mūzikas festivāls \"Rīgas ritmi 2010\"

No 28.jūnija līdz 3.jūlijam jau desmito reizi notiks Starptautiskais mūzikas festivāls RĪGAS RITMI, piedāvājot vairāk nekā 20 koncertus Rīgas koncertzālēs un mūzikas klubos. Tā galvenie koncerti notiks no 1. līdz 3. jūlijam Rīgas Kongresu namā, būs arī vakara koncerti klubā “Artelis", festivāla meistarklases Latvijas Radio ierakstu studijās un brīvdabas koncerti uz Vērmanes dārza skatuves.

Festivāla mākslinieku zvaigznājā - saksofonists Bill Evans un blūza ģitārists Robben Ford projektā "Soulgrass meets Blues", ģitāras virtuozs Antonio Forcione, talantīgais pianists Gerald Clayton, jaunā Kubas dīva Olvido Ruiz, neparastais franču trio Sashird Lao, vācu pianists un komponists Sebastian Schunke, Itālijas džeza grupa Line Up, un gaidāmi arī vairāki pārsteigumi.

Arī šogad festivāla koncertos Kongresu namā mūzikas mīļotājiem būs iespēja ar vienu biļeti dzirdēt divus koncertus, savukārt brīvdabas koncerti Vērmanes dārzā būs bez maksas. Vērmanes dārzā notiks arī Rīgas Ritmu Bērnu festivāls, kur mūsu viesmākslinieki uzstāsies kopā ar Latvijas bērnu kolektīviem un izpildītājiem.

Latvijas mākslinieku rindās - Silvesteri Orkesteri, Māra Briežkalna kvintets ar projektu „Latvian Evergreens", Denisa Paškēviča Trio, Kristapa Vanadziņa Trio, City Jazz Big Band, Jelgavas bigbends un daudzi citi.

Biļetes nopērkamas “Biļešu Servisa” kasēs un internetā: www.bilesuserviss.lv
Vairāk informācijas: www.rigasritmi.lv

Jaunākie raksti