Laura, Jadviga

Karstākās apavu tendences rudens/ziemas ballītēm!

Kurpes, kurpītes... Izsmalcinātajā apavu modes pasaulē tendences mainās tieši tik bieži, lai mums nekad nekļūtu garlaicīgi un lai mēs, sievietes, svinīgos un šikos pasākumos (un ne tikai) varētu mirdzēt kā izmeklētas pērles!

Visiem zināmā lielākā modes kļūda ir valkāt pagājušā gada aktualitātes, bet vēl jo lielāka atklāsme mājo faktā, ka modes tendences agrāk vai vēlāk tiešām vienmēr atgriežas. Lūk, arī karstākās tendences šoziem ar uzskates materiāliem sievietēm, kam patīk apmeklēt elegantas VIP stila ballītes, izcelt savu sievišķību un būt uz jaunākās modes viļņa!

Augstie tievie papēži te, tur un visur! Kā tur bija ar to skaistumu un upuriem? Tas laikam ir ierakstīts daudzu sieviešu būtībā - vēlme izskatīties vēl garākai un slaidākai... Jā, šādi apavi padara mūs ne mazāk spožas, kā Holivudas dīvas, un papēži šoziem atkal drīkst būt visaugstākie, ja vien māki ar tādiem pārvietoties bez īpašām problēmām. 2009 / 2010 ziemas sezonā aktuāli ir arī smalki rakstiņi, elegantas cakas gan uz kurpēm, gan zābaciņiem.

Šosezon īpaši stilīgi skaitīsies zābaciņi kopā ar gandrīz necaurredzamām zeķubiksēm! Būs trāpīts desmitniekā, ja vilksi garos zābakus līdz celim un, vēl jo labāk, ja to materiāls būs no zamšādas, - tā atkal ir topā! Vēl viena interesanta tendence - mežģīnes, skariņas, reptiļu āda, kā pa taisno no džungļiem.

Atceries - šajā ziemas sezonā vienkāršībai un pieticībai ir maz vietas, tādēļ īpaši jāpiedomā arī par piemērota apģērba izvēli pie šādiem apaviem.

Jaunākie raksti