Vizbulīte, Viola, Vijolīte

Svaigākās aktualitātes vīriešu modes pasaulē

Sezonas maiņas - pavasaris/vasara- periodā mode vīriešiem piedāvā tik atšķirīgas tendences, ka sākumā iespējams pat apjukt tās dažādībā! Iziet sabiedrībā šobrīd būs vienlīdz modīgi gan 90.gadu pašpuikas tēlā, gan harēma biksēs un žaketītē...

Apkopojot svarīgākās sezonas tendences, ieviešas lielāka skaidrība – izvēle ir gana liela, tādēļ atliek vien aizgūt no katra stila sev tīkamākos elementus. Mode šosezon ir ļoti interesanta!

90. gadu pašpuikas tēls
Atmiņā uzplaukst grafiskā apdruka uz apģērba, uzrullēti džinsu šorti vai bikses, apspīlēti kargo tipa šorti, sporta apavi ar paaugstinātu zoli vai apavi, kas vizuāli atgādina pīles pleznu ar  kantainu un pagarinātu purnu... Jā, tas viss ir modē! Vēl, protams, snīkeri, militāra stila vai rūtaini krekli, džinsu vestes un spilgtas cepures.

Amerikāņu rokzvaigzne

Visa veida, krāsas un izmēra T - krekli,  kopā ar saplēstiem, nobružātiem, un/vai apspīlētiem džinsiem. Derēs arī jebkurš rock'n'roll aksesuārs (melnā krāsa kopā ar metāla elementiem, utml.), kas nepaliks nepamanīts citu acīs.

Vīrietis harēma biksēs
Harēma bikses sieviešu kājās jau ilgāku laiku nesagādā nekādu pārsteigumu, bet vīriešu apģērba tendencēs tās ir jaunākā top aktualitāte! Kopā ar vidēja izmēra T-krekliem, vējjakām, kas pieguļ auguma siluetam vai žaketi un  zemās zoles snīkeriem harēma  bikses ideāli iekļausies kopējā tēlā, neatkarīgi vai kopskats tiks veidots lietišķs, brīva stila vai roķīgs.

Baltā krāsa un vienas krāsas apģērbs
Krāsaini tērpi vīriešiem, it kā mēs būtu atgriezušies 80. gados? Derēs! Krāsainajam tēlam gan jābūt apvienotam ar eleganci. Šīs sezonas raksturīgās krāsas - oranžs, zils  un balts. Apģērbties vienas, pamanāmas krāsas kreklā un biksēs, pielāgojot stilam arī tās pašas krāsas kurpes - ļoti drosmīgs solis un interesantākā tendence, runājot par krāsu salikumu.
Kā arī, šajā pavasarī/vasarā atkal ir stilīgi ģērbties “Viss baltā” tēlā.

Sezonas “Must have” lietas!

Lūk, ar ko šī gada siltā sezona raksturīga kopumā.
• Šorti (kargo garuma), uzlocītas bikses, apspīlēti taisni džinsi, harēma bikses (vai šorti pāri celim), balti šorti;
• Militāra stila krekli, T-krekli visās variācijās un  krāsās, īpaši aktuāli ar grafiskām apdrukām, šauras žaketes, krekli ar uzlocītām piedurknēm un rūtaini krekli;
• Auduma apavi ar printētu apdruku, paaugstinātas zoles sporta apavi vai snīkeri ar zemu zoli, velveta apavi, klasiska stila apavi spilgtā krāsā;
• Džinsa auduma krekli un vestes;
• Krāsainas saulesbrilles;
• Vējjakas žaketes formā.

Taču visinteresantākā sezonas modes iezīme  ir… zeķu nevalkāšana! Protams, gadījumā, ja tēls ir ļoti ekstravagants.

Jaunākie raksti