Banga, Glorija

Radīta indukcijas virsma sarežģītiem ēdieniem

Cepot un vārot, vai citādi produktus termiski apstrādājot, precizitāte laikā un temperatūrā ir vieni no noteicošajiem faktoriem ēdienu gatavošanā, šefpavāru aptaujā noskaidrojis "Electrolux". Turpinot profesionālo virtuves iekārtu pielāgošanu mājas virtuves apstākļiem, "Electrolux" radījis indukcijas plīts virsmu "InfinitePure", kas ļauj līdz grādam un sekundei ieprogrammēt ēdiena gatavošanas temperatūru un laiku.

"Jaunā indukcijas plīts virsma ļauj ikvienam kulinārijas amatierim mājas apstākļos iepriecināt sevi un tuviniekus ar izciliem ēdieniem, kurus līdz šim varēja pagatavot, tikai izmantojot profesionālās virtuves ierīces. Ar "DirectAccess" sensoriem aprīkota, virsma ļauj gatavot arī cimperlīgos ēdienus, piemēram, mērces vai desertus, kuru radīšanas procesā temperatūrai un tās svārstībām ir noteicošā nozīme,” uzsver "Electrolux Latvia" eksperts Jānis Cimdiņš. "Jaunā indukcijas virsma ļauj ne vien precīzi noregulēt ēdiena gatavošanai nepieciešamo temperatūru, bet saglabāt to iekārtas atmiņā, lai nākamajā reizē nav jālauza galvu par šiem svarīgajiem sīkumiem," stāsta "Electrolux Latvia" eksperts.

Lai ietaupītu virtuvē pavadīto laiku, "InfinitePure" ļauj gatavot dažādus ēdienus atšķirīgā temperatūrā vienlaicīgi. Turklāt, turpinot "Electrolux" tradīcijas, jaunā ierīce ir maksimāli droša un energoefektīva, padarot ēdienu gatavošanas procesu vēl patīkamāku.

Radot jaunus risinājumus mājsaimniecības ierīcēm, "Electrolux" dizaineri ņem vērā arī to, ka, saplūstot virtuves un dzīvojamo istabu robežām, virtuves tehnikai ir jābūt maksimāli integrētai kopējā interjerā. "InfinitePure" ir aprīkota ar LED displeju, kā rezultātā ierīces vadības panelis un sildīšanas riņķi ir redzami tikai tajā brīdi, kad plīts ir ieslēgta. Pārējā laikā ierīce izskatās kā melna plāksne, kļūstot par daļu virtuves interjera.

Indukcijas plīts "InfinitePure" ir daļa no "Electrolux" jaunās kolekcijas "Inspiration Range", kuras piedāvātā virtuves tehnika ir aprīkota ar vairākām funkcijām, kas līdz šim bija pieejamas tikai restorānu virtuvēs. 

Jaunākie raksti