Vēsma, Fanija

Laulības ceremonijas kļūst ekstrēmākas!

Vēlies laulības ceremoniju padarīt īpašu? Laulāšanās ceremonija pie jūras, pilī vai vietā ar vēsturisku nozīmi vairs nav nekas neparasts, jo atklāts vēl viens veids kā šo brīdi padarīt īpašāku. Tātad… laulības debesīs !

Jaunais pāris laulības ceremonijas brīdī var ne tikai sajusties kā debesīs, bet patiesi būt debesīs. Pasākuma kompānija Events in The Sky ir atradusi iespēju, kā laulāšanās brīdi padarīt vēl neparastāku,- laulības ceremoniju un svinības nodrošina 50 metru augstumā virs zemes. Tas ir, jaunais pāris, liecinieki un viesi kāzu ceremonijas brīdī atrodas uz platformas, kura tiek pacelta no zemes ar īpaši izstrādātas un sertificētas tehnikas palīdzību.

Jāpiemin, ka viesu skaits gan šai pasākumā ir  ierobežots- 20 cilvēki. Tieši tik sēdvietas ir paredzētas laulības ceremonijas vērošanai. Turklāt svinīgais brīdis nebūt nav jāpavada klusumā, jo pasākuma kompānija nodrošina otru platformu, uz kuras var atrasties mūziķi, dzīvās mūzikas atskaņošanai. Šo platformu var izmantot arī kāzu svinību mielastam.

Pāriem, kam tuvas ekstrēmas izklaides, pēc savas laulības ceremonijas, kompānija piedāvā lēkšanu ar gumijām…

Neparasto laulības ceremoniju var izmantot jaunie pāri jau 15 pasaules valstīs. Kā raksturo kompānijas pārstāvi Events in The Sky, šo pakalpojumu raksturo divi vārdi- ekskluzivitāte un drošība.

Kāpēc gan lai neradītu tik ekskluzīvu iespēju sev un saviem tuvajiem – pabūt debesīs…

Jaunākie raksti