Aldonis, Agija

Līgavas pušķis: modes tendences 2009.gadam

Vai zināji, ka arī līgavas pušķiem ir savas modes tendences? Piemēram, pēc princeses Diānas kāzām pasaules modē ienāca kaskādes tipa līgavas ziedu kārtojums. Bet kas modē ir šobrīd?

Ļoti populāri ir vienkārša un eleganta dizaina pušķi - kopā salikti ziedi, kas kāta daļā aptīti ar atlasa lentu, radot dabīgu ziedu izkārtojuma efektu. Ja ir vēlēšanās, ziedus pušķī var papildināt ar gliemežvākiem, putnu spalvām, dekoratīvām ogām u.tml.

Līgavas, kas vēlas, lai pušķis ir grezns, droši var izvēlēties pērlītes, Swarovski kristāliņus, ar kuriem var rotāt gan pušķa ziedus, gan lentu. Rotājums var būt dažāds - no akmentiņiem veidots pāra iniciālis, viena kristālu piespraude vai pat visas atlasa lentas dekorēšana.

Aktuāli vienmēr būs ziedi, kas patīk pašai līgavai, jo viņas pušķis ir kāzu dienas galvenais aksesuārs. Liela nozīme ziedu un krāsu izvēlē ir to saskaņošanai ar citiem kāzu dekoriem, tādā veidā radot kāzās vienotu stilu un motīvu. Par vispopulārākajiem un elegantākajiem ziediem joprojām tiek atzītas rozes. Aktuāli ir gan balti, gan dzīvīgu, košu krāsu ziedi.

Savu aktualitāti nav zaudējušas arī  dzīvo ziedu somiņas un ziedu aproces. Līgavām, kas izvēlas drosmīgus eksperimentus un netradicionālus risinājumus, pušķis var būt pat bez ziediem. To vietā kompozīciju var veidot no kristāliņiem, atlasa lentām, pogām, papīra. Eiropā un Amerikā kāzās joprojām aktuāli arī mākslīgo ziedu pušķi.

Līgavas pušķa izveidi labāk uzticēt profesionāliem floristiem, tādā veidā tiek garantēts, ka ziedi pušķī būtu pareizi nostiprināti un nezaudēs svaigumu līdz pat kāzu svinību beigām.

Jaunākie raksti