Gints, Uvis

Intara Busuļa koncerttūre AKTS

No 2.jūlija līdz 13.augustam Intars Busulis ar savu pavadošo mūziķu sastāvu dosies vērienīgā koncerttūrē. Koncerti notiks Liepājā, Ventspilī, Zvejnieku svētkos, Rēzeknē, protams, Intara dzimtajā pilsētā Talsos, Madonā, Valmierā, Jēkabpilī, renovētajā “saliņas” estrādē, Cēsīs, bet tūre noslēgsies ar koncertu Jūrmalā, “Dzintaru koncertzālē”.

„Koncertos noteikti tiks nospēlētās gandrīz visas jaunās dziesmas. Tajās tiek izceltas Intara balss iespējas un tehniskā varēšana. Tas noteikti daudziem šķitīs gandrīz neiespējami, ko viens jazz-pop vokālists no sevis var dabūt ārā! Koncerta otrā pusē, protams, neiztrūkstoši tiks atskaņotas jau skatītāju iemīļotās dziesmas. Būs hīti un jautrība, bez kuras Busuļa koncerti nav iedomājami. Īsi sakot būs pozitīvas emocijas! Un pārsteigumi!
Kārlis Lācis
/koncerttūres muzikālais vadītājs/

„Manī ir vispārējs prieks. Gaidu jūlijā un augustā jauku laiku. Lai cik dīvaini neizklausītos, bet man pašam tā būs pirmā oficiālā koncerttūre, kas nebūs kopprojekts ar kādu. Tas liek sarosīties visām maņām. Man tas būs spilgtākais šīs vasaras notikums, ceru, ka tāds tas būs arī skatītājiem. Uz koncertu jānāk brīvā apģērbā, kuru var novilkt nost, lai izkustētos. Jānāk kopā ar visu ģimeni, mans dēls jau ir iegādājies brīvbiļeti.”
Intars Busulis

“…akts, stāvoklis, kādā mēdz rasties mākslas darbi. Un tālāk jau tīrais austrumnieku sirdsmiera jautājums – ja nenobīsies un saglabāsi mieru, tevi gaida elpu aizraujoši piedzīvojumi sapņos un īstenībā. Akts pēc akta! Ja nobīsies, tad nekā – čuš, uzkārsies visa sistēma – līdz pārstartēsi un atkal mēģināsi – mēģināsi vienkārši nesaspringt.”
Jānis Elsbergs
/albuma “AKTs” tekstu autors/


“Pirms 7 gadiem jau to teicu un joprojām turos pie tā, ka Intars nenoliedzami ir pasaules līmeņa mākslinieks. Nepieciešams iedziļināties, ko Intars līdz šim un joprojām ļoti plaši un dažādi dara gan muzikāli, gan vokāli, aktieriski un visos citos skatuves žanros. Latvijā ir tikai nedaudzi uz divām rokām saskaitāmi mākslinieki, kuri var sniegt skatītājam dziļu sajūtu gradāciju no smiekliem līdz asarām, to starpā, trijniekā ir arī Intars Busulis. Jaunais albums un koncerttūre padziļinās Intara un Kārļa kā komponista muzikālo redzējumu vairāk paspilgtinās un parādīs muzikālo dziļumu un emocionālo atklāsmi. Skatītāji saturās! Joks! Drīzāk dzīvojiet līdz. Vienkārši ļaujieties. Priekā!”
Viktors Runtulis
/koncerttūres un Arteļa, gandrīz teātra mākslinieciskais vadītājs un režisors/


„Kopā ar Intaru strādājam jau ilgāku laiku, un nu jau var teikt, ka esam kļuvuši par Lieldraugiem. Tādēļ priecājamies būt kopā arī māksliniekam tik nozīmīgos brīžos kā CD iznākšana un vislatvijas koncerttūre. Intara uzstāšanās vienmēr ir pilnas dzīvesprieka, enerģijas un radošu meklējumu. Esam gandarīti, ka ar Amigo atbalstu tūkstošiem klausītāju būs pieejams šis laba garastāvokļa avots. Vairāki ar tūri saistīti interesanti piedāvājumi Amigo lietotājus sagaida visas vasaras garumā.”
Egīls Trumpe
/Koncerttūres lieldraugs “AMIGO”/


Nokia visā pasaulē atbalsta slavenus dziedātājus, un tagad Nokia ir patiess prieks arī atbalstīt Intaru Busuli – vienu no slavenākajiem un radošākajiem mūziķiem Latvijā. Mūzika ir viena no Nokia prioritātēm, piedāvājot gan mobilos tālruņus, kas īpaši paredzēti mūzikas cienītājiem, gan dažādus aksesuārus ērtai mūzikas baudīšanai. Nokia mūzikas tālruņi nodrošina dažādas īpašas iespējas un funkcijas, kas padara tos par lieliskiem mūzikas atskaņotājiem, ļaujot arī piezvanīt un lietot citas ierastās tālruņa funkcijas.”
Aivars Krauklis
/Koncerttūres lieldraugs “Nokia Latvija”/


Koncerti notiks:
2.07. - Liepāja, Pūt vējiņi
10.07. - Ventspils, Reņķa dārzs, Jūras svētku ietvaros
16.07. - Rēzekne, Pilsētas estrāde
23.07. - Talsi, Sauleskalna estrāde
24.07. - Madona, Pilsētas estrāde
30.07. - Valmiera, Pilsētas estrāde
31.07. - Jēkabpils, Krustpils estrāde
6.08. - Cēsis, Pils parka estrāde
13.08. - Jūrmala, koncertzāle "Dzintari"

Ieeja koncertu norises vietās no plkst. 19:00, koncerta sākums plkst. 20:30

Biļetes: Biļešu Servisa kasēs vai internetā.
Amigo sarunu kartes īpašniekiem, ar īpašo kodu - 20% atlaide (līdz 31.05.10.)
Lai saņemtu kodu, Amigo kartes īpašniekam jāsūta SMS
ar tekstu "Intars" uz numuru 29300200

Vairāk informācijas: http://www.intarsbusulis.com

Jaunākie raksti