Mintauts, Alfs, Bernandeta

Linda Leen Valentīndienā atklās koncertturneju pa Latviju

14. februārī – Valentīndienā uz „Kino Rīga” skatuves skanēs "Dziesmas mīlestības valodās. AKUSTISKĀ VERSIJA", - Lindas Leen oda mīlestībai! Tā turpinās skanēt mīlestības pilnu mēnesi Latvijas lielākajās pilsētās. Koncertos dzirdēsit dziesmas septiņās skaistākajās pasaules valodās par dažāda veida mīlestību - romantisku un cēlu, kā arī par mīlestību uz mūziku, dzīvi, Dievu. Izdzīvotas sajūtas no siltas un piepildītas mīlestības līdz iznīcinošai kaislībai...

Latvijas tūres atklāšanas koncerta „Kino Rīga” programma veidota īpašam muzikālam mīlas trijstūrim – balsij, ģitārai (Kaspars Zemītis) un klavierēm (Kārlis Lācis). Koncertos Latvijas pilsētās pie skatītājiem dosies programmas oriģinālsastāvs - Linda un Kaspars Zemītis, kas ar panākumiem pirmatskaņoja šo akustisko koncertprogrammu jau pagājušā gada septembrī Siguldas koncertzālē “Baltais flīģelis”. Īpašs pārsteigums ir tas, ka šajos koncertos Linda spēlēs savu muzikālo pirmsākumu līdzgaitnieci - flautu.

Linda Leen: "Šoreiz nav ne orķestra, ne lielas skatuves, ne grandiozu gaismu, ne dejotāju… Esmu tikai es, ģitārists un skatītāji zālē, kas gan fiziskā, gan emocionālā ziņā ir ļoti tuvu ... vistuvāk. Šie būs mani personiskākie koncerti."

"Dziesmas mīlestības valodās. Akustiskā versija" Latvijas koncertu tūres datumi un pilsētas:
14. februāris – Rīga
20. februāris - Talsi
21. februāris Tukums
26. februāris - Jelgava
27. februāris - Madona
5. marts - Kuldīga
6. marts - Valmiera
8. marts - Daugavpils teātris
12. marts - Aizkraukle
13. marts - Cēsis

Biļetes: www.bilesuserviss.lv un koncertu norises vietās.

Kontaktinformācija: [email protected]
Plašāka informācija par koncertu un tūri www.lindaleen.com.

Jaunākie raksti