Mirta, Ziedīte

Marijas Naumovas studijas jubilejas koncerts

1. novembrī, plkst. 18:00 Rīgas Kongresu namā, atskatoties uz 5 gadu laikā paveikto, tiek rīkots Marijas Naumovas bērnu – jauniešu studijas „MarieN Studio” jubilejas labdarības koncerts. Kopā ar bērniem uzstāsies studijas patronese Marija Naumova, kā arī „MarieN Studio” pasniedzēji un draugi - Liene Šomase, Normunds Rutulis, Mārtiņš Freimanis, Aina Poiša, Agnese Barone, Baiba Berķe u.c.

Koncerts būs vienreizējs, oriģināls ar īpaši sagatavotu programmu. Tā apmeklētājiem būs ekskluzīva iespēja baudīt plašu spektru pozitīvu emociju, redzēt un dzirdēt uz skatuves savus iemīļotos mūziķus, kā arī iepazīt jaunos talantus. Koncertprogrammā līdzās dziedātājiem piedalīsies Marijas Naumovas pavadošo mūziķu sastāvs. Koncerta apmeklētāji varēs apskatīt arī bērnu MarieN Studio radošajā darbnīcā tapušos darbus.

Visi ienākumi tiks iesaistīti Marijas Naumovas bērnu un jauniešu studijas labdarības kustībā - bērnu namu un audžu ģimeņu bērnu bez maksas apmācībai studijā, bērnu atpūtai vasaras nometnēs, kā arī citām labdarības aktivitātēm. Koncertu bez maksas apmeklēs 120 bērni no vairākiem Latvijas bērnu namiem, ar kuriem mums ir izveidojusies cieša sadarbība - bērnunama Ziemeļi Rīgā, Ērģeme Valkas rajonā, kā arī bērnu aprūpes centru Baldonē, Rīgas Samariešu apvienību- patversmi, Cēsu bērnu namu Fondu Grašu bērnu ciemats un Ventspils bērnu namu Selga.

Biļetes: sākot no 4 Ls, visās Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās www.bilesuparadize.lv

Papildus informācija: www.marien-studio.lv

Jaunākie raksti