Vēsma, Fanija

Raimonda Ozola solokoncerts „No klasikas līdz rokam”

26.novembrī 19:00 Maskavas namā notiks Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra pirmās vijoles Raimonda Ozola solokoncerts „No klasikas līdz rokam”.

Mūzikas kritiķi un profesionāļi atzinuši, ka Raimonda Ozola koncerti ir lieliska iespēja iepazīt klasisko mūziku 21.gadsimta interpretācijā, kad kopā harmoniski savijušies klasiskās un rok mūzikas elementi. Ar savu oriģinālo un profesionālo sniegumu tas iepriecina un pārsteidz pat visprasīgāko klausītāju un ir konkurētspējīgs ne tikai Latvijā, bet arī starptautiskā līmenī.

Šoreiz virtuozais vijolnieks vēlas iepazīstināt ar savu daiļradi arī krievu tautības auditoriju, sniedzot koncertu Maskavas namā un papildinot savu koncertprogrammu ar zināmiem krievu populārās un klasiskās mūzikas skaņdarbiem. Tāpat koncertā skanēs jaundarbi Raimonda Macata un Kārļa Lāča aranžējumā, kā arī Valta Pūces, Aivara Gudrā un Jāņa Lūsēna oriģināldarbi un skaņdarbi no Raimonda Ozola albūmiem «Starp debesīm un zemi» un «Ienāc manā pasaulē». Koncerta programma būs tikpat aizraujoša un daudzpusīga, kāda ir vijolnieka Raimonda Ozola mūzikas pasaule.

Biļetes pieejamas "Biļešu serviss" un Maskavas nama kasēs.

Sīkāka informācija par koncertu: www.raimondsozols.com

Jaunākie raksti