Visvaldis, Nameda, Ritvaldis

Festivāla „BILDES 2009” izskaņas koncerti

10.oktobrī Rīgas Kongresu namā ar diviem koncertiem noslēgsies tradicionālais mūzikas un mākslas festivāls „BILDES 2009”, bet līdz 13.novembrim mēbeļu un interjera centrā „Spice” vēl varēs apskatīt festivāla izstādi „Ergorapido un lidojošie paklāji...”.

Dienā, plkst.13:00 notiks koncerts BĒRNIEM, kurā uzstāsies daudzas Latvijā pazīstamas bērnu popgrupas: Dzeguzīte, Podziņas, Knīpas un knauķi, Jūras akmentiņi, Rīgas akmentiņi un Līva Bondare, Tu un es, Agita Kaužēna, Jaunās zvaigznes un Ilze Laila Purmaliete, Vējā, Tev un man, kā arī Top Tap Company un Māris Pūris . Kā ik gadu starpbrīdī koncerta mazos apmeklētājus gaidīs pārsteigums – garšīgais saldējumu TIO.

Savukārt vakarā, plkst.19:00 uzstāsies „BILŽU” Veterāni. Programmā būs dzirdami speciāli festivālam sagatavoti projekti - kopējai saspēlei apvienojušies Hot Acoustics & D11, Ufo ar ģimeni uzstāsies projektā Tīnuži. Kopā ar Trīs tenoriem uzstāsies grupa Remix, ar jaunām dziesmām iepriecinās Varis Vētra, jautrs un azartisks priekšnesums sagatavots Gintam Žilinskim un grupai Keksi.

Festivāla „BILDES” izstāde „Ergorapido un lidojošie paklāji...”, kurā apskatāmi 34 mūziķu, mākslinieku un citu radošo personību mākslas darbi, Rīgas Kongresu namā būs vēl arī 10.oktobrī. „BILŽU” Veterānu koncerta laikā ar skatītāju balsojumu tiks noteikti trīs interesantākie izstādes eksponāti, kuru autori balvās saņems firmas „Electrolux” bezvadu putekļusūcēju Ergorapido. Balvā Ergorapido saņems arī kāds laimīgais izstādes un koncerta apmeklētājs, kurš būs piedalījies izstādes darbu vērtēšanā.

Pēc tam izstāde būs apskatāma mēbeļu un interjera centrā „Spice” no 13.oktobra līdz 13.novembrim.

Jaunākie raksti