Lilija, Liāna

Piedalies un laimē biļetes uz Jāņu pasākumu Talsos!

Ja vēl prāto, kur pavadīt Jāņu nakti, aicinām uz Lielo Jāņu pasākumu Talsos! Līgo vakarā, 23.jūnijā, no pulksten 18:00 tur pulcēsies atpazīstami mākslinieki, lai kopā ar pasākuma apmeklētājiem dziedātu, muzicētu un smietos.

Portāls Svētkulaiks.lv aicina piedalīties konkursā un laimēt biļetes 2 personām uz Jāņu pasākumu Talsos Sauleskalna estrādē!

Līdz 12. jūnijam iesūti Tavuprāt oriģinālāko Līgo svētku pantiņu uz e-pasta adresi: [email protected] un varbūt tieši Tu būsi starp 5 laimīgajiem, kuri iegūs 2 biļetes uz pasākumu Talsos. Neaizmirsti pievienot kontaktinformāciju, kā Tevi sameklēt, ja būsi laimētāju vidū!

Lielo Jāņu pasākumu Talsos piedalīsies  grupa "Baltie Lāči", "Balto Lāču Muzikālais teātris", leģendārās grupas “Čikāgas Piecīši” liriskais duets – Armands Birkens un Lorija Vuda, dziedošais policists - Nikolajs Puzikovs (no  LNT šova), Dzintars Čīča, Talsu azartiskās līnījdejotājas no grupas “Elfas”. Vakara ieskaņā no 18.00 būs tradicionālais "Jānīša koncerts", kurā piedalīsies folkloras kolektīvi un Latvijas Radio "Jaunās zvaigznes".

Par smiekliem Jāņu naktī gādās jauns oriģināls humoršovs ar nosaukumu “100 g Latvijas”, kas  aicinās ar smaidu paskatīties uz aktuālām norisēm Latvijā, sākot no deputātiem/cietumniekiem, “viszinošiem” ierēdņiem, izsalkušiem policistiem  un visbeidzot ar mūžīgajām Skaidrīti un Mildiņu, kuras ir nolēmušas šoreiz nekļūdīties vēlēšanās un saprast, kura partija sola visvairāk un kurai viņas atdos savas sirdis un balsis. Humoršova kvalitāti nodrošinās izcilie humora meistari Jānis Jarāns un Dainis Porgants un jaunais dziedātājs Ainārs Bumbieris.


Konkurss noslēgsies un uzvarētājus paziņosim 13. jūnijā.

Jaunākie raksti