Mirta, Ziedīte

Kāzu kleita: modes tendences 2010. gadam!

Tām sievietēm, kas ieplānojušas kāzas tuvākajā nākotnē, labi jaunumi - 2010. gadā kāzu kleitu pasaulē aktuālas ir interesantas tendences, kas līgavai paver iespējas mirdzēt dubultīgi!

Neatkarīgi, vai Tavs stils ir vairāk tradicionāls vai ultra-moderns, būsi trāpījusi desmitniekā, ja kādu no šīm tendencēm pielāgosi arī savai kāzu kleitai.

Seksīgs siluets
Pati spīdošākā tendence ir ļoti augumu izceļošie silueti, perfekti priekš sievietēm ar skaistu figūru (vai lielisku korsešveida apakšveļu!) Šādā gadījumā tas noteikti būs Tavs  uzvaras gājiens, jo šāda kleita apkārt pieprasa kolonnas, trompetes un paklājus...

50. gadu glamūrs

Ja gribi justies kā 50. gadu Holivudas stila esence, tad vietā būs kleitas, kas ir vienlīdz gan koķetas, gan „pareizas”. Dažām šā tipa kleitām raksturīgs kleitas griezums priekšdaļā līdz ceļiem, kamēr aizmugurē saglabājas ierasti garā apakšmala.

Rotaļīgs garums

Vairāk modernas, nekā tradicionālas ir kleitiņas, kuru garums ir atkāpies līdz celim. Tās ir ideāli piemērotas netipiskām, oriģinālām kāzām. Lieliski izceļ skaistas kājas un apburošas kurpītes, kā arī tām piemīt atraktīvs šarms.

Nāriņas ietērps

Ir laiks iznirt no zemūdens dzīlēm visu citu apbrīnai! Modē klasiskās nāriņas tipa kleitas - šiki un fifīgi, kā arī atkal 50. gadi turpina savu spožuma gājienu.

Grieķu majestātiskums

Šāda tipa kleitas padarīs līgavas par majestātiskām grieķu dievietēm… Vienlaikus aristokrātiski un gaisīgi, moderni, bet neejot pretrunā līgavas cēlajam un maigajam tēlam.

Balles karalienes klasika
Ja Tev nav tuvas jaunākās modes tendences, jo vienmēr esi sapņojusi par tradicionālo, lielo balto kleitu (lasi: apspīlēta augšdaļa, ar kuplu un garu apakšdaļu, pārsvarā atšķiras tikai kakla līnija un tā vienmēr būs balta), neuztraucies - tās vienmēr būs aktuālas! Ja gribas saglabāt pamatvērtības, bet  iegūt arī kādu svaigu akcentu, vari šāda tipa kleitu akcentēt ar izteiksmīgu banti vidusdaļā!

Vēl aktuālas lietas...

Krāsainas detaļas: Modernas līgavas nebaidīsies eksperimentēt ar krāsām (detaļām) arī kāzu kleitas sakarā. Īpaši dramatiska būs divtoņu kleita vai plīvurs ne-baltā krāsā - īpašām drosminiecēm! Atcerieties - šādi eksperimentēt gan vajadzētu tikai sievietēm, kuras jūtas ļoti pārliecinātas par savu gaumi un stilu!

Gaisīgi audumi: Satīns, zīds, tafts…  Šie audumi liks izskatīties ne tikai izsmalcināti, bet ir arī praktiski. Nost ar svīšanu vai sarkanu seju savā kāzu dienā! Šādu audumu kleitā Tev nebūs karsti, jo šie materiāli ir ļoti viegli - tas būtiski kāzām vasarā.

Asimetrija: Piemēram, kleitas ar garuma asimetriju katrā pusē vai atsegtu plecu. Šādā gadījumā īpaši būtiski ar pūderīti pietonēt arī atsegtā kakla daļu līdz plecam lai neveidotos “sejas maskas” sindroms.

Pa kādai mazai kabatiņai: Jā, tas ir kā punkts uz "I" 2010. gada modes tendencēs! Vienīgais, ko mēs varam piebilst - tagad Tev noteikti būs, kur ielikt lūpu krāsu!

Jaunākie raksti