Nepieciešams:
- 110 g sviesta
- 220 g tumšās šokolādes
- 200 g pūdercukura + 1 TK pārkaisīšanai
- 2 veselas olas
- 2 olu dzeltenumi
- 6 ĒK kviešu miltu
- 1 TK kakao pulvera
Pagatavošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
2. Ietauko ar sviestu 4 suflē (derēs krēma brulē trauciņi) trauciņus.
3. Ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi kopā ar sviestu. Kad masa ir viendabīga, iemaisa pūdercukuru.
4. Pievieno 2 olas un atsevišķi 2 olu dzeltenumus, kārtīgi izmaisa. Pieber miltus un turpina maisīt, līdz viss ir kārtīgi sajaucies.
5. Masu pārlej suflē trauciņos un liek krāsnī uz 13-14 minūtēm, līdz tikai ārpuse ir izcepusies.
6. Ņem ārā no krāsns un uzmanīgi izceļ no suflē trauciņiem.
7. Pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.