Panna cotta ir gards, krēmīgs deserts. Šajā variantā krēms tiek vārīts uz lēnas uguns ar kokosriekstu pienu un laima miziņu. Tas papildināts ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām.
4 porcijas
Laiks: 2 h 15 minūtes
Sastāvdaļas:
400 ml kokosriekstu piens
2 dl saldais krējums
1.3 dl želejas cukurs
1 tējk. vaniļas cukurs
2 gab. laima miziņa
Garnējums:
250 g svaigas zemenes
1 ēd.k. grauzdētas kokosriekstu pārslas, baltā šokolāde
Pagatavošana:
1. Vāriet kokosriekstu pienu un krējumu ar ievārījuma cukuru apmēram pusminūti.
2. Tad iemaisiet vaniļas cukuru un sarīvēto laima miziņu.
3. Ielejiet atsevišķos trauciņos un ielieciet ledusskapī apmēram uz 2 stundām sacietēšanai.
4. Papildiniet panna cottu ar svaigām zemenēm, grauzdētām kokosriekstu pārslām un balto šokolādi tieši pirms servēšanas.
Lai labi garšo!