Porciju skaits – 4
Sastāvdaļas:
- 215 ml Santa Maria Zaļais halapenjo
- 1 paciņa Santa Maria Tako garšvielu maisījums
- 1 paka Santa Maria Načo kukurūzas čipsi, 185 g
- 400 g malta liellopa gaļa
- 1 ēdk. eļļa
- 100 ml ūdens
Pagatavošana:
1. Apcepiet malto gaļu. Pievienojiet garšvielu maisījumu un ūdeni. Samaisiet un cepiet uz lēnas uguns bez vāka 5-10 minūtes.
2. Ieberiet načo karstumizturīgā traukā un pievienojiet tako malto gaļu un zaļos halapenjo. Pārkaisiet ar rīvētu sieru un cepiet krāsnī 225 °C temperatūrā 5 minūtes vai, līdz siers izkusis.
3. Pasniedziet načo plati ar gvakamoli, skābo krējumu un salsu.