Stella, Larisa

Vienkāršs veids, kā sagriezt arbūzu

Vai esi saskāries ar situāciju, kad jāsagriež arbūzs, bet nezini kā? Izrādās, ka arbūza sagriešana ir pavisam vienkārša un to izdarīt spēj jebkurš.

Pirms ķeries pie arbūza griešanas, sagatavo darba zonu. Arbūza griešanai izvēlies lielu, asu nazi, paņem virtuves dēlīti un kādu šķīvi vai bļodu, kurā salikt sagrieztos arbūza gabaliņus.

Vispirms pārgriez arbūzu uz pusēm un nolieciet uz virtuves dēlīša – ar pārgriezto pusi uz leju.

Tad sagriez šo arbūza pusi – ar visu mizu, vienādās šķēlēs. Pēc tam sagriez arī šķērseniskā virzienā. Tas arī viss!

Izvelc pa glītam gabaliņam un ēd. Šādi sagriezts arbūzs lieliski iederēsies arī uz svētku galda vai dārza ballītē, jo viesiem būs pavisam viegli to satvet rokās un notiesāt.

Līdzīgie raksti