Sastāvdaļas
- 300 g šokolādes cepumu
- 100 g sadrupinātu lazdu riekstu
- 1 TK svaigu kafijas pupiņu
- 200 g pūdercukura
- 2 ĒK kukurūzas sīrupa
- 80 ml lazdu riekstu liķiera
Pagatavošana
1. Nelielā bļodā lej lazdu riekstu liķieri un kukurūzas sīrupu. Pievieno kafijas pupiņas un maisa, līdz tās sāk izšķīst.
2. Citā bļodā liek smalki sadrupinātus cepumus, 150 g pūdercukura un lazdu riekstus. Maisa, līdz sastāvdaļas ir kārtīgi samaisījušās.
3. Bļodā ar cepumiem lēnām ielej liķiera masu un apmaisa, ļaujot sausajām sastāvdaļām sasūkties ar mitrumu.
4. No masas ar rokām izveido apaļas bumbiņas, apviļā pūdercukurā un novieto uz lēzena šķīvja.
5. Pēc desmit minūtem katru bumbiņu pūdercukurā apviļā vēlreiz un tad pasniedz.