1. Iegādājieties kvalitatīvu plastmasas kastīšu komplektu, kas ir paredzēts pārtikas produktu glabāšanai.
2. Piknikā labāk ņemiet līdzi gurķus, tomātus un redīsus, iepriekš tos mājās nomazgājiet un ietiniet mitrā papīra dvielī, taču sagrieziet tikai piknika vietā.
3. Pagatavojiet mājās piknika pusfabrikātus, piemēram, sviestmaizes. Sagrieziet mājās visas nepieciešamās sastāvdaļas un ievietojiet tās atsevišķās kastītēs, tādējādi piknika vietā tās būs svaigas.
4. Maizi labāk glabājiet papīra vai sviestpapīra iepakojumā, jo polietilēna iepakojumā tā sasilst un zaudē garšu.
5. Lai zaļumi saglabātos svaigi un kraukšķīgi, tos ieteicams mazgāt piknika vietā.
6. Atpūšoties nedrīkst aizmirst par higiēnu – dezinfekcijas līdzekli, mitrajām salvetēm, kā arī ūdeni, lai nomazgātu rokas, dārzeņus u.c.
7. Lai novērstu piknika ēdienu pārpilnības radītās sekas un atjaunotu viegluma sajūtu pēc vēdera priekiem, uz pikniku ņemiet līdzi Borjomi!
Lai katram izdotos šovasar pikniks “Borjomi” ir izveidojis mājaslapu www.pikniks.borjomi.lv, kur var izvēlieties lielisku vietu piknikam pēc vairākiem kritērijiem, atrast labākas šašlika marinādes un uzzināt gaļas izvēles noslēpumus. Bet šoreiz “Borjomi” ir apkopojis septiņus ieteikumus, lai ikvienam pikniks būtu lielisks.