Par gardu un oriģinālu grila maltīšu paraugdemonstrējumiem gādāja plaši pazīstamā pavārmākslas eksperte Anna Panna, kura klātesošajiem piedāvāja sešas gaļas un veģetāro ēdienu opcijas katrai gaumei, ko pagatavot, izmantojot daudzveidīgās Hellmann’s BBQ mērces.
Vasarīgā pasākuma ievaddaļā viesi varēja iepazīties ar Annas Pannas veidotajām grila ēdienu receptēm, uzzinot, kā pašu spēkiem uzmeistarot mutē kūstošu panētas zivs un portobello sēņu burgeru, izcilu steika sendviču, gaļas-dārzeņu hotdogu un grilētu dārzeņu salātus ar kazas sieru un saldo kartupeļu frī piedevās, daloties arī dažādos vērtīgos kulinārijas mākslas un grilēšanas padomos. Uzreiz pēc tam arī viesi varēja baudīt gardus un aromātiskus gaļas un veģetāros burgerus, oriģinālus hotdogus un frī kartupeļus, kas tapa, restorāna šefpavāriem iedvesmojoties no Annas Pannas radītajām receptēm un kombinējot daudzveidīgās Hellmann’s grila mērces ar zeltainajām Fazer Street Food maizītēm un augstvērtīgo zīmola NOO Cepeškungs vistas un liellopa gaļu.
Tāpat visi gardēži pasākuma gaitā varēja veldzēties ar atspirdzinošo Mežpils alu, Aldaris bezalkoholisko radleru, Borjomi minerālūdeni un atvēsinošajiem Ben&Jerry’s saldējumiem. Un, lai jautra noskaņa pavadītu klātesošos turpmākā vakara garumā, viesi tika aicināti nodoties arī citām izklaides aktivitātēm, pozējot pie īpašās Hellmann’s fotosienas, griežot laimes ratu un laimējot patīkamas balvas no Hellmann’s, Fazer un NOO cepeškunga, iegūstot personīgo karikatūras portretu meistarīgā Gata Šļūkas izpildījumā, kustoties līdzi vasarīgajiem DJ Kaspara Erminasa mūzikas ritmiem un nesteidzīgi izbaudot grila ballītes atmosfēru ar gleznaino terases skatu uz Daugavu.