Restorāns Trends ir ideālās lokācijas – Berga Bazārs – apvienojums ar starptautiskās virtuves trenda ēdieniem. Restorāna ēdienkarti veidoja Resto-Rātors dibinātājs un vadītājs Viktors Ravdive kopā ar grupas labākajiem šefpavāriem. Ēdienkarte apvieno pasaules tendences un nacionālo virtuvi – labākās mūsdienu fusion-cuisine receptes, Āzijas virtuvi ar unikāli izveidotajām šefpavāru receptēm, mūsdienīgo latviešu virtuvi, kas pasniegta fusion stilā, un International Rīga restorāna visu laiku labākās receptes. Uzmanība tiks veltīta arī ēdienu pasniegšanai, ar laiku restorānā parādīsies arī hot pot galds, kur būs iespējas baudīt speciāli radītu ēdienkarti.
Resto-Rātors dibinātājs Viktors Ravdive un restorāna Trends idejas autors pozitīvi vērtē abu pušu sadarbību: „Resto-Rātors komanda ir pagodināta atvērt restorānu Hotel Bergs telpās un realizēt sen loloto sapni par trenda ēdieniem vienuviet, kas papildinās Berga Bazārs kvartāla atpūtas un izklaides iespējas ar vēl vienu modernu vietu, kur smelties miera un intimitātes atmosfēru. Strādājot pie Trends ēdienkartes, kārtējo reizi esmu pārliecinājies par mūsu grupas šefpavāru profesionalitāti. Aicinu to darīt arī Jūs, apmeklējot jauno restorānu”.
Foto: Publicitātes foto
Līdz ar jauna restorāna atvēršanos Resto-Rātors paziņos par restorāna International Rīga slēgšanu. Trends restorāna ēdienkartē tiks iekļauti International Rīga visu laiku labākie ēdieni, kuru receptūra nav mainījusies no 2012. gada, un kas ir kļuvuši par daudzu klientu iecienītiem ēdieniem. Trends restorānā strādās International Rīga pavāru komanda, kas darbojas restorānā no atvēršanas brīža, kā arī Trends pilnībā pārņems International Rīga veiksmes vizītkarti – individuāla pieeja un uzmanība detaļām.
Foto: Publicitātes foto
Viktors Ravdive par grupas lēmumu: „International Rīga restorāns alkst pēc pārmaiņām, ir nepieciešamas citas, plašākas telpas, ir nepieciešama jauna ēdienkarte un ērtāka atrašanās vieta, tomēr ir lietas, kuras mēs vēlamies saglabāt, tāpēc Trends kļūs par jauno International Rīga veidolu”.
Kā pastāstīja Alina Zeļa, viesnīca Hotel Bergs un Resto-Rātors sadarbību uzsāka šā gada sākumā. Sadarbība paredz jauna restorāna atvēršanu, Resto-Rātors dibinātāja dalību viesnīcas Hotel Bergs privātās lauku rezidences, Rūmenes muižas, rīkotājos ikgadējos pasākumos, kā arī banketu galdu klāšanu viesnīcas Hotel Bergs un Rūmenes muižas pasākumos.
Viesnīcas Hotel Bergs direktore Iveta Sprūdža par sadarbību ar Resto-Rātors: „Jau kopš 2003. gada mēs rīdziniekus un savas pilsētas viesus esam priecējuši ar neaizmirstamu izsmalcinātas haute-cuisine pieredzi. Šodien, sekojot līdzi mūsdienu ceļotāja mainīgajiem paradumiem un pielāgojoties jaunu tendenču ritmam, esam priecīgi uzsākt šo jauno sadarbību ar Viktoru Ravdive un restorānu grupu Resto-Rātors, tādejādi papildinot SLH Independently minded viesu pieredzi.”
Restorāns Trends viesiem tiks atvērts maija beigās. Rīta stundās, no 7:30 līdz 11:00, restorāns piedāvās viesnīcas viesiem un apmeklētājiem baudīt plašu brokastu izvēli. Restorāna darba laiks darba dienās un svētdienās būs no 12:00 līdz 22:00, savukārt piektdienās un sestdienās līdz 23:00.
Savukārt visas vasaras garumā restorāns Trends un Hotel Bergs aicina apmeklēt arī Berga Bazārs pasākumus un festivālus.