Aldonis, Agija

Saderināšanās gredzens: 2018.gada tendences

Saderināšanās gredzens ir, neapšaubāmi, viena no svarīgākajām rotaslietām ikvienas sievietes dzīvē. Lai arī parasti šīs rotas ir diezgan klasiskas, arī tām ir savas modes tendences, atzīst juvelieris Arvis Kotins.

2018. gadā īpaši populāri būs saderināšanās gredzeni ar 3 akmeņiem. Par to, protams, varam teikt paldies princim Harijam, kurš savu mīļoto Meganu bildināja ar iespaidīgu trīs briljantu gredzenu. Tiesa gan, šādi gredzeni, pateicoties to klasiskajam izskatam, ir bijuši modē vienmēr, princis Harijs ir tikai parūpējies, lai tiem pievērstu īpašu uzmanību.

Kā atzīst juvelieris Arvis Kotins, mazliet drosmīgākajiem šogad noteikti jāpievērš uzmanība krāsām – tādas pasaulē zināmas personības kā, piemēram, Nikija Mināža vai Heidija Kluma lepojas ar ļoti retajiem dzeltenajiem briljantiem savos saderināšanās gredzenos. Tomēr Jums nav jāiztērē vesela bagātība, lai iegūtu krāsainu akmeni – iespaidīgi un ļoti neparasti izskatīsies arī tādi vērtīgi dārgakmeņi kā safīri, topāzi vai jebkurš cits krāsains akmens.

Runājot par krāsu, nevar nepieminēt, ka no līderu pozīcijām beidzot ir izstumti līdz šim populārākie dārgmetāli – baltais un dzeltenais zelts. Arvien vairāk cilvēku dod priekšroku šobrīd tik modernajam rozā zeltam. Te gan jāpiemin, ka, izvēloties saderināšanās gredzenu, jāzina topošās līgavas gaume – kādas krāsas dārgmetālus viņa nēsā ikdienā? Ja līgava ir iecerējusi arī pēc kāzām saderināšanās gredzenu nēsāt uz tā paša pirksta, kur laulības gredzenu, ir vērts izvēlēties gredzenus, kas stilistiski sasaucas. Šobrīd aktuāli arī neparasti formu gredzeni, piemēram, laulības gredzens ar izliektu formu, lai ideāli piegultu saderināšanās gredzena akmenim.

Izvēloties saderināšanās gredzenu, pats svarīgākais ir atcerēties, ka mode mainās, bet rota, kas dāvināta no sirds, tās valkātāju priecēs vienmēr. Ja Jūs vēl šaubāties, atcerieties - konsultācija ar juvelieri ir bezmaksas! Nāciet ar savu ideju vai arī izvēlieties kādu no mūsu gredzenu modeļiem, lai izveidotu savu īpašo rotu.

https://www.facebook.com/juvelierisArvisKotins

Jaunākie raksti