Aldonis, Agija

„Cirque du Soleil” izrādes kļūst par apmeklētāko izklaides notikumu

Sešas "Cirque du Soleil" iestudējuma "Saltimbanco" viesizrādes "Arēnā Rīga" kopumā pulcējušas 31 000 skatītāju un līdz ar to pasaulslavenā cirka šovs kļuvis par apmeklētāko izklaides pasākumu arēnas vēsturē, informē koncertaģentūras FBI pārstāvji.

"Cirque du Soleil" ir arī apmeklētākais izklaides notikums Latvijā 2011. gadā – uz to tika pārdots visvairāk biļešu starp visiem izklaides pasākumiem.

"Cirque du Soleil" ir slavenākais un vadošais cirks, kurš 2011. gadā pasaulē piedāvāja 22 šovus, kurus apmeklēja vairāk nekā 15 miljoni cilvēku. "Cirque du Soleil" ir dibināts 1984. gadā Kanādā un tā  priekšnesumus ir noskatījušies vairāk nekā 100 miljoni skatītāju 300 pilsētās un 5 kontinentos. Cirks darbojas arī ar pastāvīgām izrādēm Lasvegasas lielākajos kazino ("Bellagio", "MGM Grand", "The Mirage"), Volta Disneja atrakciju parkā Floridā, "Kodak" teātrī Losandželosā, kā arī Japānā un Ķīnā. Jaunākais no "Cirque du Soleil" šoviem "Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour" ir veltīts leģendārajam mūziķim Maiklam Džeksonam.

Iepriekšējais arēnas apmeklējuma rekords piederēja citam koncertaģentūras FBI rīkotajam pasākumam – Londonas Vestendas mūziklam "Mamma Mia!", kura viesizrādes Rīgā noskatījās 24 500 interesentu.

"Cirque du Soleil" ar šovu "Saltimbanco" Rīgā foto galerija.

Jaunākie raksti