Līksma, Bārbala

Rīgas Krievu teātris Jaungada izrādi piedāvās arī mazajiem skatītājiem

Pirmo reizi pēc ilgāka pārtraukuma Rīgas Krievu teātris šomēnes saviem mazajiem skatītājiem piedāvās Jaungada izrādi "Mazās Eglītes lielais ceļojums".

Pēc Hansa Kristiana Andersena pasakas "Egle" motīviem veidotā izrāde "Mazās Eglītes lielais ceļojums" teātrī būs skatāma no 22. decembra līdz pat 5. februārim.

Inscenētājs un režisors ir Ruslans Kudašovs no Krievijas un arī mākslinieki Andrejs Zaporožskis, Alevtina Torika ir no Krievijas.

Kudašovs ir Sanktpēterburgas Lielā Leļļu teātra galvenais režisors un nacionālās teātra prēmijas "Zelta maska" laureāts. Režisors veidojis izrādi, kas ir piepildīta ar draiskulībām, bet tajā pašā laikā pievēršas mūžīgajām vērtībām, līdz ar to izrāde būs interesanta ne tikai mazajiem skatītājiem, bet arī pieaugušajiem.

Izrādē bērniem būs gaidāma tikšanās ar smieklīgajiem zaķiem, Veco pulksteni, kā arī skatītājus pārsteigs daudzi brīnumi, kas šoreiz nebūs ne Sniegbaltīte, ne arī Ziemassvētku vecītis.

Mazajai ziņkārīgajai Eglītei kļūst garlaicīgi dzimtajā vietā, jo viss šķiet tik pierasts un vienkāršs. Eglīte sapņo pēc iespējas ātrāk izaugt, lai redzētu pasauli, bet laiks velkas tik gausi. Un pēkšņi noriņā parādās lieliska zaķu komanda, jautrie un talantīgie gudrinieki no "Maģisko pārvērtību ceļojošā teātra", un sākas lielais ceļojums.

Mazajiem skatītājiem veltītajā izrādē piedalīsies teātra aktieri Jekaterina Frolova/Jeļena Sigova, Olga Ņikuļina, Dmitrijs Palēss, Irina Jegorova, Leonīds Lencs, Jurijs Safronovs, Anastasija Timošenko, Svetlana Šiļajeva, Aleksandrs Maļikovs, Andrejs Možeiko.

Jaunākie raksti