Visvaldis, Nameda, Ritvaldis

Iespējams balsot par iemīļotāko Ziedot.lv kioska rotaļlietu

Tirdzniecības parks „Alfa” un labdarības organizācija Ziedot.lv aicina balsot par kādu no 14 oriģinālajām un ar rokām darinātajām Ziedot.lv labdarības kioska rotaļlietām – lieliem un maziem zaķiem, lāčiem, kaķiem un citiem zvēriem. Lielāko atzinību guvušās rotaļlietas tirdzniecības parks „Alfa” dāvinās bērnunamam, kas ieguvis Alfas simpātiju balvu par pašrocīgi veidotu piparkūku mājiņu izstādē „Piparkūku Ziemassvētki”.

Alfa un Ziedot.lv aicina ikvienu balsot par cilvēka roku darinātām rotaļlietām, kas nopērkamas labdarības kioskā. To iespējams izdarīt Alfas mājas lapā www.alfaparks.lv līdz pat šā gada 18. decembrim. Lai balsošana būtu interesantāka, katru dienu izlozes kārtā pieci balsotāji par savu aktivitāti saņems dāvanā kādu no krāšņajiem Ziedot.lv labdarības kioska kampaņas galvenajiem tēliem – eleganto zaķi Pēci.

„Iespēju balsot par mīļākajām ziedot.lv rotaļlietām izveidojām, lai sniegtu iespēju izlemt un līdzdarboties pašiem Alfas apmeklētājiem. Katra mūsu mājas lapā reģistrētā balss būs kā svētku ieguldījums kāda bērnu nama bērnu priekā šajos svētkos. Rezultātā ar 25 populārākajām Ziedot.lv labdarības kioska rotaļlietām dosimies uz bērnunamu, kura audzēkņu izgatavotais piparkūku namiņš visvairāk priecējis un sildījis mūsu apmeklētāju sirdis krāšņajā Dansukker sarīkotajā piparkūku izstādē Alfā,” stāsta t/p „Alfa” vadītājs Zigmunds Vīķis.

Cilvēku līdzdalība un balsošanas iniciatīva organizēta ar mērķi pievērst lielāku uzmanību organizācijas Ziedot.lv sociālajiem un labdarības projektiem. Piecus no tiem - "Eņģeļi pār Latviju", "Mīļā auklīte", "Paēdušai Latvijai", "Izdari sirds darbu!" un "Palīdzēsim trūcīgiem sirmgalvjiem" - iespējams atbalstīt iepērkoties Ziedot.lv labdarības kioskā, iegādājoties ne tikai rotaļlietas, bet arī rokām darinātas sveces, svētku rotājumus, apsveikuma kartītes un citas lietas. Ziedot.lv kiosks atrodas „Alfas” centrālā laukuma 1. stāvā, kur tas darbosies līdz pat 15. janvārim, savukārt izstādi „Piparkūku ziemassvētki” vēl iespējams aplūkot līdz š.g. 19. decembrim Alfas centrālā laukuma 2. stāvā.

Balsošana par Ziedot.lv kioska rotaļlietām pieejama šeit

Jaunākie raksti